ПОДДЕРЖИВАЮ!!!! П.С. А вот на картиночке у Вас девочка с крылышками - она что, на горшочек присесть собралась?
Вітаю всіх з Новим роком! Знов на землю падає сніг Знову радість усіх зустрічає Знов святкуємо ми Новий рік З чим сердечно усіх нас вітаю!
З Новим роком! З Новим роком всіх вітаю Добра та радості бажаю! Бажаю злагоди в країні, Бажаю щастя у родині!
Від щтрого серця вітаю всіх Вас з Новим роком! Нехай Господь зміцнить нашу віру в добро, надію на краще майбутнє і любов до всіх, хто довкола нас її потребує! Бажаю всім, щоб цей рік був насичений приємними подіями, щоб було багато причин для радості, а проблеми вирішувались із легкістю та невимушеністю. Щоби гроші любили нас, а не ми їх А це невеличкий, простий перепис на те, як бути щасливим у новому році: Берём двенадцать месяцев года и хорошо очищаем их от зависти, ненависти, огорчений, жадности, упрямства, эгоизма, равнодушия. Каждый месяц разрезаем на три равные части, При этом внимательно соблюдаем пропорции, чтобы каждый день был заполнен работой не более чем на треть, а остальные две трети были заполнены радостью, юмором и весельем... Добавляем три полные (с верхом) ложки оптимизма, большую горсть веры, ложечку терпения, несколько зерён терпимости и наконец щепотку вежливости и порядочности по отношению ко всем и в основном к ближним. Всю получившуюся смесь заливаем сверху ЛЮБОВЬЮ! Теперь, когда блюдо готово украшаем его лепестками цветов, доброты и внимания. Подавать ежедневно с гарниром из тёплых слов и сердечных улыбок, согревающими сердце и душу....и нежным поцелуем!!!
Професор філософії, стоячи перед своїм класом, взяв трилітрову скляну банку і наповнив її камнями, кожен не менш 3-х см в діаметрі. В кінці запитав студентів, чи повна банка? Студенти відповіли: так, повна. Тоді він відкрив банку горошка і висипав їх у велику банку, трохи потряс її. Природно, горошок зайняв вільне місце між каменями. Ще раз професор запитав студентів, чи повна банка? І вони відповіли: так, повна. Тоді він узяв коробку, наповнену піском, і насипав його в банку. Пісок зайняв повністю існуюче вільне місце і все закрив. Ще раз професор запитав студентів, чи повна банка? Відповіли: так, і цього разу однозначно, вона повна. Тоді з-під столу він ще витягнув 2 банки пива і вилив їх в банку до останньої краплі, розмочуючи пісок. Студенти сміялися. А зараз я хочу, аби ви зрозуміли, що - банка - це ваше життя; - камні - це найважливіші речі вашого життя: сім'я, здоров'я, друзі, свої діти - все те, що необхідне, аби ваше життя все-таки залишалося повним навіть у випадку, якщо все інше загубиться; - горошок - це речі, які особисто для вас стали важливими: робота, будинок, автомобіль; - пісок - це все останнє, дрібниці. Якщо спочатку наповнити банку піском, не залишиться місця, де могли б розміститися горошок і камні. І також у вашому житті, якщо витрачати весь час і всю енергію за дрібниці, не залишається місця для найважливіших речей. Займайтеся тим, що вам приносить щастя: грайте з вашими дітьми, приділяйте час подружжю, зустрічайтеся з друзями. Завжди буде ще час, аби попрацювати, зайнятися прибиранням будинку, полагодити і помити автомобіль. Займайтеся, перш за все, камнями, тобто найважливішими речами в житті; визначите ваші пріоритети: останнє - це лише пісок. Тоді студентка підняла руку і запитала Професора, яке значення має пиво? Професор посміхнувся. Я радий, що ви запитали мене про це. Я це зробив просто, аби довести вам, що, як би не було ваше життя зайняте, завжди є місце для пари пляшок пива. З НОВИМ 2009 РОКОМ!!!
Нехай Господь вас благословляе Матінка Божа не хай оберігае Здоров"я міцного та щастя рясного. By vushnevuch Гуляйте справляйте та пам"ятайте що завтра настане ранок..... By vushnevuch З новим 2009 Роком Вас,Дорогі Форумчани
Гілками ялинки всіх я вітаю, Як білі сніжинки в казковому сні. Хай щастя і радість всіх зустрічають, Як ніч Новорічну бенгальські вогні!!!
Вітаю всіх форумлян з наступаючим Новим роком! Всім привіт і найкращі побажання від Аліаски .зараз біжу знову на кухню, бо без неї все на мої тендітні плечі звалилося
А Я ПРИВІТАЮ З НОВИМ РОКОМ СЕБЕ! І ПОБАЖАЮ СОБІ, ЩОБ ВИ ВСІ У НАСТУПНОМУ РОЦІ БУЛИ В МЕНЕ ЗДОРОВЕНЬКІ, ЩАСЛИВІ, ЛЮБЛЯЧІ І ЛЮБИМІ! ДЯКУЮ ВСІМ, ЩО ВИ Є! ДЛЯ ВСІХ МЕШКАНЦІВ ЛЬВІВСЬКОГО ФОРУМУ!
Вітаю всіх форумчан і їхні сімї з наступаючим 2009 роком! Нехай цей рік принесе у Ваші оселі щастя, здоровя,мир та злагоду, добробут... Щастя Вам у Новому році!!!
Загадай бажання в зоряну ніч Коли так падає сніг і серце так бажає щастя Загадай бажання і посміхнись Не треба смутку і сліз Не треба жити у печалі Все буде так, як ти собі гадаєш Все буде так, як хочеш ти. Приспів Загадай добра і злагоди І нової радості загадай Загадай кохання вічного і надії світлої, загадай Загадай добра від свого серця І добро до тебе повернеться Загадай бажання, зоряне щастя ходить поблизу, загадай Загадай бажання в зоряну ніч Бажання насамоті, коли все спить, немов у казці Загадай і подаруй друзям сміх Щасливий, радісний сміх і ти повернеш своє щастя Все буде так, як ти собі гадаєш Все буде так, як хочеш ти. http://ru.youtube.com/watch?v=6lVM_az3u_Y і я загадаю...і..так надіюсь...
Усіх вітаю з наступаючим Новим 2009 роком! Хай новий рій приходить в дім В прикрасах ялинкових! Хай буде більше в році цім Днів сонячно-чудових, Що плинуть тихо, як вода, У щасті та надії. В ці найчарівніші свята Хай здійснюються мрії!
А я хочу выпить за уходящий год. Моей семье принес внука, жених дочери сделал ей предложение, родители живы, что еще нужно человеку для счастья. А кризисы, болезни и прочие негаразды пусть останутся в 2008 году. С Новым годом дорогие форумчане и с новым счастьем
Дамы и Господа, с НОВЫМ ГОДОМ! Я укатил отмечать! Всем счастья, удачи, и утром шоб были без цигундера!)