Відповідь: Різдвяна гілка. Вітаю усіх з 2008 роком! Хай він буде як чиста сторінка нашого життя, де кожен "пише" щось добре, радісне і веселе!
Відповідь: З Новим 2008 Роком! З Новим Роком! Думаю квіти підходять накраще. Jan Davidsz de Heem, (b. 1606, Utrecht, d. 1684, Antwerpen)
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Отак чекаєш цілий рік – той Старий рік А чарку – смик, під лавку брик, і рік гаплик!!! Я щедрую, я щедрую, я горілку – носом чую! Я закуску оком бачу – наливайте, бо заплачу!!! З Cтарим Новим роком!!!
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Прийміть мої віншуванки Малі за великі! Би ви були сего року Здорові, як цьвєки. Би вас біда обминала І жаба не тисла, Міліція не спиняла І теща не гризла... Би ви нічим не журились Та й добре ся мали, Би такі файні були- Ге'й би цицьку ссали! Би вас дощі не мочили, Лиш сонічко гріло Та ще й би вас сотку років "На ліво" кортіло! Лети, лети , віншуванко, Стелися по полі, Вам бажаю в Новім році Щасливої долі!!!
Борисе, а ви у всіх попросили пробачення З Новим Роком, вас!Бажаю вам аби наступний був солодкий і прибутковий
Вирішила воскресити минулорічну гілку. Усіх із наступаючим 2009 роком! Якраз нині з пупером вияснили, що в 37 школі "з наступаючим" вітали, виключно наступаючи на ногу.
”*°•.`”*°•.`”*°•.`”*°•..•°*”`.•°*”`.•°*”`.•°*”` ------>З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ<------ .•°*”`.•°*”`.•°*”`.•°*”``”*°•.`”*°•.`”*°•.`”*°.
Щиро вітаю всіх форумлян з Новим 2009 роком! Бажаю щастя і здоров"я, успіхів у всьому, добробуту, миру і злагоди в родині, неземного кохання, здійснення всіх мрій, всього найкращого!!! Рік новий іде до Вас, Мрії всі здійснить ураз: Щоби їлося й пилося, Щоб хотілося й моглося, Все задумане збулося, Про погане і не йшлося, Все недобре забулося, І сумне все минулося, Будьте Ви у Вашій хаті І щасливі, і багаті! Ніч на землю опустилась Новорічна, чарівна! Веселіться, пригощайтесь, Пийте чарочку до дна! P. S. А якщо дістала криза, Викиньте її з вікна!
З наступаючим Новим Роком! Хай весни розмаїття малюнків Прикрашає Вам кожну хвилину, Клич лелечий запросить в мандрівку, У казкову і дивну країну: Березневої повені щастя, Що приходить так швидко й нестримно, Барв чарівних, духмяних квітневих, Що, мов килим, Земля розстелила. І травневих п'янких поцілунків, Солов’їних пісень на світанні, Нескінченних і чистих освідчень, Найніжніших обіймів кохання! Літо лагідним променем сонця Хай веселкою в дощик заграє, Зазирне в чисті очі-озерця, На покосах росою засяє: Червень ягідним соком напоїть, Усміхнеться рум'янцем на щоках, Липень медом здоров'я наповнить, Позове до Купальської ночі. І серпневим налитим колоссям Хай багатство душі молодіє, З кожним роком і сіється й жнеться, І тому воздається, хто сіє! Осінь золотом листя кружляє, Паленіє, мов грона калини, Хай дощами тривогу змиває, Стелить синім туманом долини: Вересневим дзвіночком дитинства Линуть знову в солодкії мрії, Загадать зорепаду бажання, Та спіймать свою зірку Надії! Пензель жовтня змалює хай вміло Кожен день в найтеплішу палітру, Лист минулого хай відлітає В добрий спомин з листопада вітром... Зима шати одягне святкові, Закружля в новорічному вальсі, Почуття, що нахлинуть раптово, Хай залишаться з вами назавжди: Сни, мов пух, нехай будуть грудневі, Віщим буде січневе гадання, І збуваються кожні, напевно, Давні, щирі й палкі сподівання! Хай лютневі на склі візерунки Про підсніжники знов нагадають, Про Любов, що безцінним дарунком, В серці кожного з нас проростає!
З Новим Роком!З новим щастям! Хай завжди в очах іскряться: Усміх,радість і кохання, Хай здійсняться всі бажання! Хай буде Новий Рік схожий на диво. Щоб кожен день жилося радісно й щасливо. Щоб здійснилися усі задуми і мрії, Щоб щастям сповнились надії! ВІТАЮ УСІХ З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ!!!!!!!
Завтра не буде часу, то хочу привітати всіх вже сьогодні. З Новим 2009 роком всіх! Всього всім самого найкращого!
Вітаю усіх з 2009 роком! У році Новому хай Вам усміхається щастя, Хай все заплановане втілити вдасться! Хай серце радіє, душа хай співає, А настрій святковий весь рік не зникає!