Відповідь: З Новим 2008 Роком! гггггг:radist: :radist: :radist: :radist: наступив таки.....ех...вже 2008...шо поробиш...вітаю..... Додано через 3 хвилини перша карма в новому 2008 році-ну мусить бути хоч щось в ньому добре.... ДЯКУЮ!!!:radist:
Відповідь: З Новим 2008 Роком! в сенсі? Додано через 2 хвилини )))) навіть не бачила))))) зараз виправлюсь) Додано через 5 хвилин
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Ух.... Хорошо отметили. Вначале с родственниками дома с шампанским, потом пошли в гости и пили виски, потом пошли кататься на горках на снегокате и на санках, потом пошли в лес и всю оставшуюся ночь жгли костер и пили горячий глинтвейн. Благо живем в 5 минутах хотьбы от леса. Организм уже не воспринимает алкоголь а еще 8 дней выходных впереди! Еще раз всех с Новым Годом!!!
Відповідь: З Новим 2008 Роком! В 2008 году желаю вам 12 месяцев без болезней,53 недели всего хорошего,365 дней счастья,8760 часов успеха,525600 минут любви, и 315360000 секунд приятных моментов. One Love...
Відповідь: З Новим 2008 Роком! З новим роком я вітаю ! БАжаю в цьому році не бути мишею. Щастя ,здоров"я,добра та всіх блах !
Відповідь: З Новим 2008 Роком! і я вітаю всіх форумчан. Щоб у банку і в кишені були гривні і зелені щоб був успіх і зростання були сили для кохання п.с. краще пізно ніж ніколи, правда? мої засранці так взялися "святкувати" що ми з чоловіком вже ледве дихаєм(((
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Приєднуюся до привітань!!! Хай усі побажання здійсняться! Не буду! Не судилося... Додано через 52 секунди ага
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Нє, Сявичу! Досить вже того самообслуговування! Пора переходити на цивілізовані товарні відносини...