Відповідь: З Новим 2008 Роком! Уф, наконец-то! Удовлетворила чаяния.. И вас всех с Новым годом и крепким счастьем!
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Хай Путін радіє із нами А наші труби наповнились газом.... З Новим Роком....
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Я i Катрусечка вiтаємо УСIХ ФОРУМЛЯН з Новим Роком!!!!!! Бажаємо щастя, кохання, здоров'я добробуту, i здiйсненя усiх мрiй!!!!
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Всіх форумчан з Новим Роком.Щоб всі проблеми і невдачі залишились в старому році а в Новому 2008 чекали на Вас тільки радісні хвилі. ПС Старий рік дав мені цей форум то навіть не знаю що ще просити в долі в Новому
Відповідь: З Новим 2008 Роком! я ту новенька - шо не напишу всьо пропадає! москалів не встигну поздоровити з новим годом.......
Відповідь: З Новим 2008 Роком! А можна пару проблем собі лишити? :shy: Хоч маленьких, а то як все буде лиш добре, то для мене це вже буде велика проблема. :D:D:D
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Вітаю всіх з наступаючим новим 2008 роком, удачі всім та твердої витримки, нажаль віршики писати не вмію, а шукати лінь, то всім форумлянам вже зі свого балкону пустив салют : Ось тут, загляньте, це вам
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Лілю, така гарна карма: 5555! супер. Додано через 1 хвилину ая боюсь ті штуки стріляти але у вас вийшло хай в НР все виходить якнайкраще!
Відповідь: З Новим 2008 Роком! З Новим Роком, дорогі форумляни! З роком Мудрого Щура (або ніжної мишки - кому як подобається). Тож бажаю усім в міру - мудрості, в міру - ніжності, а загалом - виконання усіх найпотаємніших бажань !
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Підпис ваш,як ніколи кумедний... Додано через 16 хвилин Дорогі мої! З Новим Роком усіх Вас! Щастя,удачі,здійснення всіх мрій,а,головне - здоров’я!
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Boris_Kiev Дивиться тему ЖІНКА ВАШОЇ МРІЇ – яка вона? 00:21 coolzak Дивиться тему З Новим 2008 Роком! 00:21 Deus igrok Дивиться тему ЖІНКА ВАШОЇ МРІЇ – яка вона? 00:10 Кася На головній сторінці Львівський форум 00:21 Мих На головній сторінці Львівський форум 00:13 Серцевий_Напад Дивиться тему Нео-панк з Чернівців -- "Серцевий Напад" 00:18 Romko Пошук на форумі 00:14 Soloмія На головній сторінці Львівський форум 00:11 Stanley На головній сторінці Львівський форум 00:17 ZOOM На головній сторінці Ось хто зустрів Новий рік на форумі....
Відповідь: З Новим 2008 Роком! З Новим роком!!!!!!!! Усіх, а спершу тих хто зустрічає його в онлайні!!!!!
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Так як в мене до нового року ще чотири години. То вітаю всіх з приходячим Новим Роком і бажаю щоб ваша вся біда лишилась в році минулому а в наступному всі ваші найкращі сподівання стали реальними. Будьмо.