Відповідь: З Новим 2008 Роком! Желаю Всем в 2008 году не терять близких людей, родственников, любимых, друзей. И самим не теряться. С Новым годом!!!
Відповідь: З Новим 2008 Роком! А ще бажаю, щоб вас не маринували на роботі в святковий день, лише тому що комусь клямка впала!:bazar:
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Всіх форумчан Вітаю з Насупаючим Новим Роком!!! Благополуччя всім Вам, а також вашим близьким і рідним.
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Стащила для форумчан чудную елочку.. Мих, из соленых огурчиков тоже неплохо получится....
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Та я вам про курс, миху. Додано через 2 хвилини А то, аби вашій ялиночці сумно не було.
Відповідь: З Новим 2008 Роком! ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ (*) ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨** ¨¨¨¨¨¨¨¨¨**@* ¨¨¨¨¨¨¨¨*0**** ¨¨¨¨¨¨¨******$* ¨¨¨¨¨¨*$******** ¨¨¨¨¨******$***** ¨¨¨¨****@******0* ¨¨¨**♥************ ¨¨********$*******$* ¨*$***8*******@****** ****0*************♥*** ¨¨¨¨¨¨____!_!____
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Зрозумів... мало... счас...доплатимо, дістану полярис... Додано через 2 хвилини О, дякую, Левандівко, все ж буду виглядати пристойно - канадські - то канадські. В Україні є все, а чи є в Канаді гривня? Питання, нє? Додано через 5 хвилин Добре, Зет, просто чудненько, от би ще до того щось...
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Хіба українські. І то, тільки зараз. От поїду влітку до Львова, то вже тоді сувенірами буду платити. :D:D:D