Я на цьому форумі новенька, але попала до Вас на самий Новий рік. Хочу усіх форумчан привітати з усіма Святами. Хай Новий рік ввійде, як казка, У вашу затишну оселю Й наповниться вона теплом і ласкою, Достаток килимом постелиться. Зоря Різдва, мов світло ліхтаря, Нехай веде вас до Христа, І у вашім домі хай царять Здоров’я, радість, доброта.
Всіх вітаю з новим роком Щоб усе було під боком: Хліб, пшениця та пшоно, Сало, м'ясо і... молоко. Шоб у хаті котик нявкав А хазяїн шоб не гавкав. Шоб хазяйка була мила, не брикалась як кобила, І дракошка шоб привіз Вам багатства цілий віз!!!
Вітаю всіх з Новим Роком, роком Божої багодаті! Радості, любові, справжнього щастя! А на всякого чорного дракона є драконоборець
З Новим роком!!!!Хай все задумане обов"язково здійсниться,удача ніколи не покидає і поруч будуть щирі вірні друзі!
Вітаю вас з Новим роком! Нехай в цьому році збудуться мрії, які не встигли збутись в минулому році, нехай минулорічна удача множиться, а негаразди хай так і залишаться там позаду! Всього найкращого в новому році!