Небанальное от души идёт. При всём уважении к Вашим коллегам женского пола душа их как-то не ощущает. Ваша и должна бы? Найдите стишок на два-три четверостишия (больше - скучно), который по смыслу и настроению Вам кажется подходящим, а мы его постараемся к приличным рифмам привести.
Я іду з чоловіком і дівчатками своїми на забаву. Будемо їсти, пити, і багато танцювати. Доречі хочу всім побажати, щоб в Новому році збулись у всіх всі заповітні мрії, але тількі ті які будуть для нашого добра і на поживу душі. Щоб, Бог Благословив нас всіх здоров’ям, миром і спокоєм.
Хм. Честно, без подколок, не понял. А какие бывают у людей мрии, которые не для нашого добра і не на поживу душі. Или Вы про галицкое - болеть против русских всегда, везде и во всём?
Знацця у вас фантазія не працює Люди нераз таке напридумають собі, і вважають, що їм це конче потрібне і без цього вмруть. Якщо ви могли таке подумати, то значить ви мене зовсім не знаєте. Нажаль.
Хочу привітати всіх форумчан з Наступаючим Новим Роком ЧОРНОГО ВОДЯНОГО ДРАКОНА !!! І побажати щоб в 2012 році в вашому житті не траплялись свого роду "дракони" )))
Всіх, форумчан з наступаючим Новим роком, нехай він буде для вас яскравим, з новими знайомствами, з новими зустрічами. І щоб в ньому завжди було місце для кохання
ПОЗДРАВЛЯЮ!!!! Пусть год будет замечательным во всех отношениях, счастливым, звонким, радостным, любящим, любимым, звездным, лунным, солнечным!!!
Черговий рік – це лиш фрагмент життя, Черговий кадр у цім чарівнім світі. Хай в цьому кадрі буде більше світла, А тіні всі хай кануть в небуття. Дай Боже Вам любові і тепла, Добра в сім’ї і затишку в оселі, Щоб щастя світла музика текла, В різдвяні свята, щедрі і веселі! Хай здійснює бажання рік Новий, Хай щастя в Вашім домі розквітає, З чудовим святом радості і мрій Я щиро і сердечно Вас вітаю!
Радумся таваріщі, у 2012 кінець світу. Як пише і підписі ВасМТ "Обіцяли пацюки", бум чекати. Усіх з наступаючим!