Дякую, дякую; бо внучата - то навіть більше, ніж багатство. Всім зичу осяйних свят Різдва Христового та душевної коляди.
З Старим Новим роком!!!Бажаю 12 місяців здоров‘я, 53 тижні щастя, 365 днів блага, 8760 годин удачі, 525600 хвилин успіху і 31536000 секунд кохання!!!
ВІТАЮ УСІХ ФОРУМЧАН ІЗ СТАРИМ НОВИМ РОКОМ!!! Бажаю здоров'я, любові, миру і процвітання! Нехай Новий рік увійде до Вашої оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові вагові здобутки. Хай доля щедро обдаровує всілякими благами, а друзі та люди навколо ніколи не розчаровують!
Щедрик-ведрик на порозі, Ваша хата у облозі: Вже розкинуто намети І готові кулемети! Опиратись буде марно, І до того ще й не гарно: Стали ми навколо хати Вам здоров'я побажати! Тож виносьте сало, гроші - Будем ми тоді хороші. Після чарки по обіді У полон візьмем сусідів! Будуть жадні - вийде боком... З новим щастям! З Новим роком!
Віншуєм Тя, Господарю Із тим Новим Роком, Щастя, Сили і Здоров'я, І з новим Доробком. Той старий Рік хай ніколи До Нас не вертає, Всяким лихом вовік віки Нехай пропадає. Той Новий Рік щоб приніс Вам Здоров'я та Сили, А щоби-Сте, Господарю, Много Літ прожили!
всіх зі Старим Новим Роком, Та хоча б те наступні 49 тижні, бо сі вже в грудні з Новим Новим Роком привітаємо, дай Бог Нині Маланку у Вроцлаві теж святкують, вдома зараз пляшку відкриваємо А вам шановні, хай Вам музичка грає, щоб Вас лінь не обліз ось Вам від старого ґазди - бавимось http://www.youtube.com/watch?v=HrALPW-CDbY
І я приєднуюся до вітань з Новим роком за Старим стилем, але щастя хай буде нове і прикрасне , щоб сіялося не тільки зерном ,але й грошима в тому НОВОМУ РОЦІ. Щоб отакі хлопчики посівальники були у кожному домі ,несучи мир і спокій, а в торбинках своїх зерно і радість новорічну. І ще вітаю з ВАСИЛЕМ,усіх хто носить таке мужнє ім"я. __________________
З Новим роком (сьогодні ж бо Старий Новий рік) вітаю всіх без виключення Львівпортівців. Сердечно бажаю вам здійснення задуманого. Вам та вашим родинам здоров’я та матеріального і морального задоволення. Як і ви - я часто ділюся своїми думками та переживаннями тут на форумі. Часто знаходжу відповіді на запитання, знайомлюсь з цікавою інформацією. Одна з найголовніших причин, чому форум став для мене близьким, це те, що я знайшов тут однодумців та опонентів, що вміють в толерантній формі висловлювати протилежну точку зору. Я тішуся, що ви всі створили такий чудовий колектив, таку чудову компанію. Всім чоловікам я міцно тисну руки та знаю, що і в житті ви завжди готові підтримати ближнього! Всіх жінок (з їхнього дозволу) я ніжно обнімаю та бажаю залишатись такими неповторними особистостями якими ви є. Такими чарівними та загадковими. Це ж бо ви тут часто зглажуєте напружену атмосферу та створюєте справжній сімейний затишок. Нехай береже вас Господь!
Тут, вот какое дело. Через неделю новогодний корпоратив. Хочу поздравить коллег-женщин стишком. Искал в Инете. Всё какое-то банальное и рифма не в склад. Может, поможет кто? А?
А я привыкла все-таки пока еще только готовиться к празднику. Но Поздравляю ВСЕХ со всеми наступающими и промежуточными праздниками ближайших 2-х месяцев! Кстати, и с Днем энергетика 22 декабря тоже, заодно...