Відповідь: З Новим 2008 Роком! Bo gdzie jeszcze ludziom tak dobrze jak tu, Tylko we Lwowi, Gdzie pieśnią się budzą i tulą do snu, Tylko we Lwowi. Czy bogacz, czy dziad, jest tam za pan brat I każdy ma uśmiech na twarzy. З Новим Роком! (Листівку отримав з ЛМР, але ж гарна )
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Хай тобі в новому році Добре спиться і на боці, Й горілиць, і носом вниз, І в гостях, і вдома - скрізь. Хай тобі насняться гроші Й начальники хороші. Хай насниться найсолодше, І не раз, не два - щоночі. Але щастя - хай не сниться, А шкребе тебе по спинці З Новим Роком, дорогі форумчани !!!
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Навіть на ЛФ є переклад: Бо де ще так людям є добре як тут? Тільки ве Львові ! Де піснею будять і тулять до сну? Тільки у Львові ! Богатий чи дзяд тут є за пан-брат, І кожен тобі усміxнеться.
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Рік старий я бажаю провести І зустріти Новий на "ура"! Рік Свині віддає естафету Року Миші, а може Щура. Тож бажаю позбутись невдачі, Бути шустрим і спритним , як Миш. Без різниці, з села ти чи з міста, Коли серцем до мрії летиш. Хай бажання здійсняться твої, І нехай твоє серце зігріють З Новим Роком вітання мої! З наступаючим Новим Роком вітаю форумчан!!!
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Наприкінці 2007 бажаю вам абстрагуватись від всього неприємного і негативного. Дуже хочу, щоб всі ми перейшли в новий 2008 тільки з позитивом і вірою в найліпше! З наступаючим 2008, шановні!
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Ліля, а мені з тими ялинками куті захотілось. А я вдома вже все поїла :o
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Зеточко!!! З Новим роком!!! І ви теж почастіше на форум зазирайте. З вами завжди затишніше.