З Новим роком, з Новим роком! Щоб усе було під боком: хліб, пшениця і пшоно, Сало, м'ясо і……..молоко. Щоб у хаті котик нявкав, а хазяїн щоб не гавкав, Щоб хазяйка була мила, не брикалась як кобила. І щоб гарний кінь привіз Вам багатства цілий віз
Вітаю усіх форумчан з Новим Роком! Нехай він буде для усіх нас щедрим та багатим на приємні події. Добробуту і затишку вам у ваших домах. Успіхів вам у всіх ваших справах - і поганих, і добрих
Дорогі мої еЛеФовці, щиро вітаю з Новим 2011 роком і піднімаю за Вас свій келих! Цей Новий Рік незвичайний - він відкриває двері в нове десятиліття, в якому нас чекають нові надії на майбутнє, нові звершення та нові відкриття! Нехай у Новому році посмішки не сходять з Ваших щасливих облич!
Не встиг я прикрасити ялинку,як мій білий крілик вже був під нею і почав передавати всім вам новорічні побажання.Бажав тільки добра і всього най кращого,ну і звичайно я до нього приєднуюсь
Поздравляю всех с Новым 2011-м Годом !!! Желаю всем честным и добрым людям удачи радости и счастья в наступившем году !!! Злым и зацикленным людям хочу пожелать больше доброты и объективности.
З Новим роком! Впевнений, що цей рік буде до вас прихильним. Здоров’ячка вам та родині, а також матеріального і духовного багатства. P.S. Я часто вітаю з новим роком рифмою, та сьогодні хочу з вами просто поділитись своїм станом в ці хвилини. На вулиці за вікном справжнісінька зима, мороз та зимовий вітерець. Мені ж за компіком в нашій комфортній хатині затишно та спокійно. Мене оточують мої близькі, які мене розуміють, а я їх. Дякуючи цивілізації я можу привітати всіх своїх родичів, друзів, знайомих, сусідів та однодумців. Отож я від душі бажаю вам такого ж гарного настрою, сімейного затишку та комфорту. Побільше в житті таких хвилин, де ви одне одному зможете від душі побажати всього самого-самого. Підтримуйте тих, кому це необхідно. Діліться своїми приємними враженнями та оточуйте себе позитивними людьми - тоді швидше здійсняться ваші цілі!!!!!!!
Вітаю усіх форумлян, форумлянок і форумленят з Новим роком! Думаю, що хоч від наших бажань нічого (ніби) не залежить - однак бажаю усім здійснення бажань! Бажаю усім бажати і отримувати! Особливо тим, чиї бажання добрі і справедливі (Ну чому я не Дід мороз чи не Чарівна фея?)
Хай новий рік буде стабільним, без суєти лишньої і клопотів неприємних. Здоровячка і здійснення бажань.