В останні години року,що минає бажаю всім форумлянам благополуччя,щастя і найголовніше здоров"я.Нехай все ЗЛО залишиться у році старому,а ДОБРО нехай буде у новому.Благополуччя всім вам,сім"ям,родині,країні.Усіх благ і Божої ласки. З найщирішими побажаннями navav///
Салат нарезан, холодец застыл, Шампанское во льду стучит зубами... Замёрзший президент снежинку проглотил, Нас поздравляя добрыми словами. Ещё чуть-чуть - и пробка в потолок, Ещё немного - станем целоваться, Не опаздает, вступит точно в срок В свои права - точнёхонько в двеннадцать. Год самый новый... Ну, привет тебе! Пока ещё несмелый, незнакомый. Какой оставишь след в моей судьбе, Кем буду я - ведущей иль ведомой? Не стану я загадывать вперёд, Трясти за лацканы дедулю с красным носом. Приму всё то, что мне он принесёт. И пусть ответов меньше, чем вопросов. Я не прошу создателя послать Мне все блага и все богатства рая. Я одного хочу - что есть - не потерять, И вам того же от души желаю! З Новим Роком!!!
бажаю вам дивитись лише у майбутнє. з Новим роком! усім бути здоровими, ніжними, пристрасними, любіть, радійте, будьте сильними!
Полковника і всіх росіян з Новим роком! Вони юж празднують. http://www.youtube.com/watch?v=lm4priT6lrk
Вітаю з Новим 2011 роком! Бажаю, щоб гарний настрій був цілий рік, мішок здоров'я, щастя та всього вам найкращого!
Вовком хай завиють Москалі, Хай жиди заверещать як свині. Свято нині на моїй землі, Новий рік у рідній Україні!!!
А є ще в запасі третя? ---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ---------- Ого!!!!! Дякую!!!
Миху, так не можна. То все так манить. ---------- Додано в 01:02 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ---------- А сало люкс. Ну просто в роті тане.
Бажаю я вам в новому році, щоб не боліло ні в сраці ні в боці, щоб дітки родили і їли хлібець , щоб х@й упирався до самих яєць , щоб коні грому не боялись, щоб дівки з х@ю не зривались, щоб діти слухались і їли, а в дома жінки не 3,14зділи! щоб дощ ішов,і хліб родив, і х@й в 3,14зді , як в"юн ходив, щоб ріс як овес і влазив увесь! щоб в вашому домі горілка журчала, щоб у хазяїна цюцюрка стояла і доставала до самих колін: з Новим же Роком , низький ВАМ уклін))
Дорогі пані й панове, товарісчі, тьолкі та зайчики! Нехай Новий Рік буде для всіх білим та пухнастим! Будьмо!!!
З Новим роком! Хай негаразди залишаться у минулому, а майбутнє приносить лиш радість, світлі надії та сповнення мрій!