Усіх вітаю з наступаючим Новим роком! Нехай збудуться усі Ваші бажання, по-більше радості, щастя, здоров'я, доброти і любові! З Новим Роком!
Хай радість панує у Вашій світлиці ! Хай сонечко сяє колоссям пшениці ! Хай слово Господнє в житті помагає, Колядка й щедрівка весело лунає. Щоб горе і смуток дороги не знало, А радість і щастя Ваш дім не минало! З наступаючим Новим Роком!
Дорогі елефівці щиро вітаю всіх вас із наступаючим Новим роком. Хочу побажати всім і кожному здіснення найзаповітніших мрій, здоров"я та Божої помочі у всіх справах. Нехай негаразди оминають ваші оселі, нехай тепло, любов і затишок будуть вірними супутниками ваших родин. Будьте щасливі!!! Щиро Вашо - Зануда
В новорічний вечір дивний, Дід Мороз нехай в торбині, Як у дуже гарній казці, Подарує купу щастя. А Снігурка чарівна, Усміхнеться, як весна, Принесе здоров’я міх, І щасливий теплий сміх. Щоб у рік Кота-Кроля, в наступному році Усім Вам щастило на кожному кроці. Щоб добро та удача усіх Вас чекали, А кохання і успіх – не обминали!
ДОРОГІ ФОРУМЛЯНИ Й ФОРУМЛЯНКИ!ВІТАЮ ВСІХ ВАС ІЗ НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ!ХАЙ НОВИЙ РІК ПРИНЕСЕ ВАМ ЛИШЕ РАДІСНІ ПОСМІШКИ,ПОЗИТИВНІ ЕМОЦІЇ,УСПІХ У ВСІХ ПОЧИНАННЯХ!НЕХАЙ У ВАШИХ СЕРЦЯХ ЗАВЖДИ ПАЛАЄ ВОГНИК КОХАННЯ,А НА УСТАХ БУДЕ РАДІСНА ПОСМІШКА! ЗІ СВЯТОМ!!
ЛЮБІ МОЇ ЛФІВЦІ ВІТАЮ ВСІХ З НОВИМ РОКОМ!!!!!!!!!!!! Бажаю тепла у душі,радості в серці,грошей в гаманці і побільше хорошого в домівках кожного з вас.Тримаймося разом і будьмо щасливі,бо ми того ВАРТІ!!!!!!!!!!!!
Дорогі еЛеФівці! З Новим Роком вас! бажаю всім любові, успіхів у справах і багатіти душею і розумом. і, щоб все решта, що потрібно, могли купити бажаю зберегти це передноворічне почуття очікування і прагнення чогось нового, протягом року, і конвертувати його у здобутки.
Сійся, родися, жито,пшениця і всяка пашниця всім на щастя, на здоровля, на Новий рік! Христос ся рождає! ---------- Додано в 17:37 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ---------- Спаси Біг! І Вам того ж !!!
В красной шубе, с красным носом, Дед фигарит по морозу. В шапке, с палкой и мешком и с бухим снеговиком. Рядом кролик в каблуках и снегурка на рогах. Если встретишь этот сброд, значит скоро Новый год!!!Желаю в жизни спотыкаться, падать и плакать... но...Спотыкаться об деньги... Падать в объятия... Плакать от счастья.....В наступающем 2011году желаю тебе 12месяцев без болезни, 53 недели всего хорошего, 365 дней счастья, 8760 часов успеха, 525600 минут любви и 315360000 секунд приятных моментов.Только попробуй не отослать это новогоднее поздравление всем друзьям ---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------
Шановні форумляни!!! Щиро вітаю вас ВСІХ з наступаючим Новим Роком!!! Бажаю здоров"я і щастя вам, і вашим родинам!!!
Вітаю усіх форуман з Новим Роком ! А НА СЕРДЦЕ - "МУР"-"МУР"-"МУР" Щоб Дід Мороз червоний ніс, Вам купу доларів приніс, Рахунок в банку щоб відкрив, З грошима диво сотворив І цілий рік щоб на дурняк Ви пили пиво і кон'як, Хай перетворить щедрий гном Ваш холодильник в гастроном.
С новым годом, с годом зайца, почтеннейшая публика! Желаю всем, чтобы символ наступающего года не стал таким: