І з Новим і з Старим Новим роком, форумляни! С Новым годом поздравляю, Счастья, радости желаю! Всем, кто холост, - пожениться, Всем, кто в ссоре - помириться, Про обиды позабыть. Всем, кто болен, - стать здоровым, Расцвести, помолодеть. Всем, кто тощий, - стать полнее, Слишком толстым - похудеть. Слишком умным - стать попроще, Недалеким - поумнеть. Всем седым - чтоб почернели. Чтоб у лысых волоса На макушке загустели, Как сибирские леса! Чтобы песни, чтобы пляски Не кончались никогда. С Новым годом, С новым счастьем, Мои милые друзья
Всіх еЛеФівців вітаю з наступаючим Новим роком! Рік Новий - казковий час! Хай здивує щастям Вас Рік добра і рік кохання. Тож приймайте привітання: Будьте добрі та здорові, Побажаємо любові, Світла й радощів багато, Щоб життя було, як свято!
Новый год слетает с неба? Или из лесу идёт? Или из сугроба снега К нам приходит Новый год? Он, наверно, жил снежинкой На какой-нибудь звезде? Или прятался пушинкой У Мороза в бороде? Спать залез он в холодильник... Или к белочке в дупло?.. Или в старенький будильник Он забрался... под стекло? Но всегда бывает ЧУДО: На часах двенадцать бьёт!.. И не ведомо откуда... К нам приходит Новый год!!!
Я пришел на ЛФ этим летом и ни разу не пожалел об этом. Жаль, что вы так далеко, я очень хотел бы собрать вас всех за одним столом. Искренне желаю вам всем мира и благополучия! До встречи в Новом Году! Будьте счастливы!
Хай поможе вам Всевишній Так примножить свої статки, Щоб були в сім"ї достатки! В сейфах-злитки, в погребах-вино і сало. Щоб у хаті і коморі те, що треба, тей стояло! День за днем, і крок за кроком... З новим щастям, З Новим Роком! Хай Новий рік ввійде, як казка, У вашу затишну оселю Й наповниться вона теплом і ласкою, Достаток килимом постелиться. Зоря Різдва, мов світло ліхтаря, Нехай веде вас до Христа, І у вашім домі хай царять Здоров’я, радість, доброта.
Как бажав одному знайомому старий ґураль: - Здоров"я и Божий Ласки Тобі. А йнше, то там се купиш таки здоров"я и Божий Ласки, шановні
Поеточко це рік білого кролика(за китайським гороскопом),а котика-за вєтнамським(якщо я не переплутала)
http://ak.imgag.com/imgag/product/p...el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1 В пору цю, коли падає сніг І морози чимдуж припікають, Знов на землю спішить Новий рік - З ним сердечно усіх вас вітаю Зичу сонця та світлих надій, Миру й втіхи на кожному кроці, Також здійснення планів і мрій У прийдешньому Новому році!
Вітаю з наступаючим Роком Божим 2011! Хай він буде добрим і легким,принесе ВСІМ здоров*я та багато приємних подій. http://lossofsoul.com/info/2011.htm З повагою і любов*ю,ваша Peri
Щиро вітаю всіх форумлян з прийдешнім Новим роком! Здоров"я моцного і позитиву більшого ,у всіх справах і починаннях.
Нехай сьогодні всілякі негаразди, хвороби, невдачі, проблеми залишаться в цьому сьогодні. А завтра нехай весело і щасливо почнеться Новий Рік! І нехай принесе радість, добро, любов і купу цукерок!! Всіх всіх цілую, навіть деяких забанених :shy:
Всіх вітаю з Новим Роком, що наступає! Щастя, радості, добра, удачі Ну і ЛФ хай жиє і процвітає в наступному році, а разом з ним і його учасники
Черговий рік – це лиш фрагмент життя, Черговий кадр у цім чарівнім світі. Хай в цьому кадрі буде більше світла, А тіні всі хай кануть в небуття. З НОВИМ РОКОМ !!!