Щоб Дід Мороз червоний ніс, Вам купу доларів приніс, рахунок в банку щоб відкрив, з грошима диво сотворив і цілий рік щоб на дурняк Ви пили пиво і кон'як, хай перетворить щедрий гном Ваш холодильник в гастроном. З Новим Роком!
С Новым Годом всех форумчан!!! И особенно Львовян. Когда то , в 5-м классе я встречал Новый год в Москве. И многие годы этот праздник был связан с Москвой. А начиная с 90-х я на католическое Рождество приезжал на Галичину. И с тех пор Новый год и Карпаты это праздник. Всем самые лучшие пожелания
Щоб Дід Мороз червоний ніс Купу доларів приніс, Рахунок в банку щоб відкрив, З грошима диво сотворив І цілий рік щоб на дурняк Ви пили пиво і кон'як, хай перетворить щедрий гном Ваш холодильник в гастроном. Щоб ЕВРО сховане в коморі, Щоб сало рохкало у дворі, Щоб в гаражі стояв Феррарі, В сараї – Лексус ще у парі, У хаті – з мрамору камін, Та і бассейн, хоча б один. Щоб гідромассажер з джакузі, Щоб Хенессі бовталось в пузі. І щастя щоб не лізло боком Коротше - з Новим роком!
кожен раз, коли чую це слово, пам'ять виловлює вислів: "Первый блин комом, блин второй – знакомым, третий блин – дальней родне, а четвертый – мне!" Причому, з музикою Зикіна, мабуть, співала
Маленький Ісусик не спить, не дрімає Своїми рученятами весь світ обіймає Всю вашу хатину, І Вашу родину, І всю Україну, Христос ся Рождає!!!!!!!!!
Тигрик із лісу сьогодні прибіг, Зразу застрибнув до Вас на поріг, В двері постукав,струсив з хвоста сніг, Він так спішив, що не чув задніх ніг. А за ним Дід Мороз на санчатах, З Новим Роком приїхав вітати, Щастя й радості всім побажати, Щоб були здорові й багаті. Поруч із ними Снігуронька стала, Всім любові палкої бажала, З роком тигра також привітала, Пісню святкову вона заспівала. Разом з ними і я вітаю, Всім здоров’я міцного бажаю, Щастя земного від краю до краю, Все, що недобре - хай оминає!
Народ, ану не розслаблятися!!!!! Новий (старий Рік) на порозі! З новим Роком!!! Щоб в нас греки прали лахи, німці замітали, італійці щоб самотніх людей доглядали, щоб поляки нам косили, чехи будували, а москалі нам із стайні гної викидали. Хай все те збувається, Старий рік новому поступається. Мих.
Прийміть і від мене вітання зі Старим Новим Роком! п.с. чи то настрій, чи поклик предків.. але Старий Новий рік зустріла піднесеніше ніж Новий Новий...