З Новим роком всіх )) дай Боже здоровя і сили нам вистояти в цей не легкий час і не втратити себе як людину .
Вот и кончились гулянки кутерьма, загул и пьянки. Больше нету недосыпа, больше морда не разбита. Кожуры нет на ушах ноги, руки не в бинтах. Чистота, порядок в доме, нет бутылок на балконе. Нет в салатах фейерверка, вновь прикручены все дверки. Нет на люстре колбасы, не разбросаны трусы. Даже кот после веселья перестал болеть с похмелья. Засыпаю не в салате. Изо рта приятный запах. Чисто выбрит и помыт новый год совсем забыт. Выйду скоро на работу окунусь в свои заботы. Черт! Забыл! Аж, снова в пот! Седня старый новый год!!! С праздником!!! )
Сію-сію, посіваю, З Новим роком Вас вітаю! Сійся, родися жито-пшениця і всяка пашниця! Буряки - як ходаки, овес - як пес, капуста - як баба тлуста, часник - як бик, конопля до стелі і льон по коліна, щоб Вас, господарі, голова не боліла! На щастя, на здоров"я, на той Новий рік, щоб було краще, як торік!
я щось не так написала? Чесно кажучи, давно не зустрічала дописів Мавки...Може скажете, Миху, що мали на увазі?
*** Встречайте старый Новый год! Он столько радости несет! Огнями елка светит, И ждут подарков дети, А кто постарше - свечи жгут, Судьбу пытают, чуда ждут. Гадания в разгаре: Одной год быть или в паре? Башмак бросают за порог, В стакан с водою льют желток, Над воском замирают, Горошины считают, Бумагу жгут, на тень глядят, А свечи в зеркале дрожат... И веселится весь народ Под старый новый год. Желаю в старый Новый год Не знать печалей и невзгод, Любви и процветанья Без всякого гаданья!
Хочу привітати весь ЛФ з наступаючим 2010 роком! Щоб ЕВРО сховане в коморі, Щоб сало рохкало у дворі, Щоб в гаражі стояв Феррарі, В сараї - Лексус ще у парі, У хаті - з мрамору камін, Та і бассейн, хоча б один. Щоб гідромассажер з Джакузі, Щоб Хенессі бовталось в пузі. І щастя вам не лізло боком Коротше, всіх Вас з новим роком!
ВІТАЮ ВСІХ З 2010 РОКОМ!!!!!! Ось знову рік Новий іде, Хай щастя він Вам принесе, Міцне здоров’я подарує, Хай радістю Ваш дім квітує. Любов’ю хай серця живуть, Тепло душі для Вас несуть. Хай мир і лад у Вашій хаті будуть, Хай завжди щирість Вам дарують люди.
Ну, что, братия и сестры! Пора начинать поздравляться? С 2010 годом поздравляю всех (и ВАС ВСЕХ) такими словами: "Постараться, что бы в Новом Году без ПОТЕРЬ! А остальное не совсем-то и важно! Будьмо!" П.С. Панове модераторы, может в веточке цифирки исправите?
Це, напевно, єдине свято з якого зтерли політичне забарвлення. Тому і вітаю всіх громадян України, Канади, Польщі, Чехії, Німеччини, Греції, США, Росії, Білорусі... Та зрештою всіх...