МУ-У-У-У! Тобто, УРА-А-А-А! З НОВИМ РОКОМ! З БІЛЬШИМ ЩАСТЯМ! З МІЦНІШИМ ЗДОРОВ'ЯМ! ВІТАЄМО ВСІЄЮ РОДИНОЮ! ЛІЛЮ, А ВАС З НАСТУПАЮЧИМ!
Так зло )))))) але прикольно Вітаю усіх із Новим роком!!!!!! Нехай всі негаразди лишаться у році старому, а в новий перейде тільки приємне і бажане Щастя у новому році!!!!! (як каже Мавка "про яке ніхто не знає, що воно таке, але всі хочуть його одне одному зичити ! " але ж головне що хочуть зичити )
Ну це Ню-Йоркський гумор. Якщо найближчих тобі людей ніколи не тримали під дулом пістолета і то не раз, його тяжко зрозуміти.
З Новим Роком! Хай Новий Рік принесе багато позитиву, радості, щастя, кохання. Ну і ще того чого кожному з нас бракує!
Налиймо в келих гарного вина Хай все лихе залишить нас повік, Відкриймося для світла і добра, До нас іде щасливий новий рік. Давайте всі забудемо образи, Адже життя для того,щоб радіти В хвилині кожній бачити прекрасне, Любов"ю дорожити і горіти. У рік новий у рік Бика Бажаю Вам щасливої всім долі, Велися гроші щоб у кожній хаті, І щоби всього Вам було доволі. Щоб завжди були Ви здорові, Душею й серцем молоді. Хай в пелюстках троянд рожевих Літа красуються ясні. З новим 2009 роком
Дорогенькі форумчани! Щиро вітаю усіх з Новим 2009 роком ! Рік Новий-казковий час! Хай здивує щастям вас! Рік добра і рік кохання,то ж приймайте привітання : будьте добрі та здорові,побажаю ще любові,світла й радощів багато,щоб життя було як свято!
ДОРОГІ МОЇ ФОРУМЛЯНИ,МОЯ РОДИНО!!!ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ ХОЧУ ПОБАЖАТИ ВАМ ВСЬОГО НАЙКРАЩОГО В НОВОМУ РОЦІ- РАДОСТІ,ТЕПЛА,ПОСМІШОК,УДАЧІ,ДОБРОБУТУ,БЛАГОПОЛУЧЧЯ!!!!НЕХАЙ НОВИЙ РІК ПРИНЕСЕ ТІЛЬКИ ПОЗИТИВ І ГАРНІ ЕМОЦІЇ!!НЕХАЙ ВСЕ ЗАПЛАНОВАНЕ РЕАЛІЗУЄТЬСЯ І НАЙЗАПОВІТНІШІ БАЖАННЯ ЗДІЙСНЯТЬСЯ!!!НЕХАЙ ПОРУЧ З ВАМИ ЗАВЖДИ БУДУТЬ ВІРА,НАДІЯ І ЛЮБОВ!!!! ЛЮБЛЮ ВАС УСІХ!!!
Вітаю мою ЛФ-іввську родину із Новим роком! новим відліком часу, сподіваннями, надіями та незмінною радістю спілкування!
З Новим Роком! Кохані мої бажаю Вам: Радості Перевтілень Мудрості Гнучкості Виживаємості Оптимізму Адреналіну Винахідливості Новизни Вражень Віри Любові Переглянути вкладення 1360
Дякую Ука! Дякую, що ти така є і тому року, що минув, за то що в ньому я з тобою познайомилась. А в цьому-новому маємо обов`язково зустрітися. Ти одна з найкращих! Хай тобі у всьому щастить!
О, ню-йоркський гумор це щось! І розуміти його не важко, якщо попереджений, що то він. Усіх з Новим Роком!!! Це Нью Йорк. (на верхньому фото) Оттава не така цікава.
Всіх форумлян вітаю з Новим Роком! Бажаю ВСЕ найкраще!!!! Листівка з мого дитинства (така в мене була) Ось ще http://fototeka.nnm.ru/novogodnie_otkrytki_proshlyh_let_chast_2
Щоб Дід Мороз червоний ніс купу доларів приніс, рахунок в банку щоб відкрив з грошима диво сотворив і цілий рік щоб на дурняк, Ви пили пиво і коньяк! Хай перетворить щедрий гном Ваш холодильник в гастроном! Всіх форумлян з Новим 2009 роком!
ВІТАЮ ВСІХ-ВСІХ-ВСІХ З НОВОРІЧЧЯМ!!! ХАЙ ВСІ МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ! І НЕХАЙ ВСІ БУДУТЬ ЗДОРОВІ ТА ЩАСЛИВІ У ВАШИХ РОДИНАХ! http://www.youtube.com/watch?v=dcLMH8pwusw