Та в Канаді так. Я он ще свинку навіть не робила. Але ж у батьків уже, а я ще з ними нині не балакала.
О, тепер веселіше, а то сидів сам в тому 2009 році. А тепер як колись казав футбольний коментатор Ніколай Озєров, приєдналась велика група... Welcome, friends, into 2009!
вітаю всіх дописувачів, читачів, - поетів та філософів, фізиків та ліриків - з Новим роком, ще одним на спільному форумі. Перед тим, як я впаду в екзальтацію й пущу сльозу розчулення , хочу побажати всім того, чого й собі - міцного здоров"я родині, вогника в очах й сил витримати те Нове Щастя у Новому році , про яке ніхто не знає, що воно таке, але всі хочуть його одне одному зичити !
Дорогі форумчани!От і настав Новий 2009 рік...Чекаю від нього всього самого найкрощого, чого і Вам бажаю мої дорогенькі...
Нині(йой,вчора) вітав єдну знайому,то каже...тілько солодкого щастя набажали,аж сі векає... Алєрґія,певно...
А в нас Новий Рік ще не почався і не ніколи не почнеться бо я 25 грудня в Гарлемі застрелив Санту Клауса. Не хтів віддавати мішок і ще щось плів про дітей, перверт. Всіх з Новим Роком!