З Новим Роком, хороші! Тепла, миру та затишку вам та вашим рідним! Нехай рушійною силою у вашому житті буде любов
На відміну від вас, я дивлюсь українське телебачення, а там, як не дивно, путіна не показують. Ви ж, щирий українець на словах, дивитесь кацапурне телебачення. От вам і фак в руки...
Нарешті дядько Василь зявивсі . До речі оте ваше "VasMT" дуже схоже на "Вальцман", може преіменуєтеся?
Путіноїди такі ж тупі, як і наші вальцманоїди. В росії українські канали не транслюють і Вальцмана в новорічну ніч не показують. В Україні російські канали не транслюють і Пуцькіна в новорічну ніч не показують. Тому українці факають Вальцману, росіяни Пуцькіну, а вальцмано-путіноїди гальмуюь, як МАЗ-537 на сухому шутрі.
Чесно кажучи взагалі не розумію нафіга в новорічну ніч дивитись телевізор, тим більше виступ президента . Шо так не знаєте шо рік був (складним, не простим, тяжким, але важливим, визначальним, історичним) і скоро стане вже краще і через пару літ то і взагалі зашибісь.
Через 4 години сяду я в потяг і на Львів!!! Тому всім вітаннячко від мене, бо вже більше не відпишуся до нового року...