Півгодини тому повернулася додому після святкування Нового року.. Я щаслива - цього року я стану хресною мамою і в мене буде найліпшіший кум:dancer:А взагалі було дуже добре, тільки дуже хочу спати
вони в криївках по лісах бухають і ху*****ть путіна..... ---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ---------- кум куму, як нема кому....
Сію-вію, посіваю... З України вимітаю комуняку, москаляку... Януковича-собаку... Щоб той Кінь його поніс десь у тундру, десь у ліс... І там скинув: -Іго-го! Заслужили ми того! От тоді ми погуляєм! Вип'єм чарку, заспіваєм... Танцювати будем скоком... З Новим щастям! З Новим роком!
Сієм, сієм, посіваєм, Щастя-долі вам бажаєм! У щасливій вашій хаті, Щоб ви всі були багаті, Щоб лежали на столі Паляниці немалі, Щоб були у вас ковбаси, Молоко і сало, й м'ясо, і млинці, і пиріжки, і пухнасті пампушки. Щоб були ви в цій оселі і щасливі, і веселі!
Сію-вію, посіваю... З України вимітаю Комуняку, москаляку, Януковича-собаку! Щоб той Кінь його поніс Десь у тундру, десь у ліс... І там скинув: -Іго-го! Заслужили ми того! Отоді ми погуляєм! Вип'єм чарку, заспіваєм... Танцювати будем скоком... З Новим щастям! З Новим роком!!
З Новим роком,Василю. Бажаю,щоб у тому році,нарешті відбувся міжнародний трибунал над Вашим члєномпочолівдареним бохом і його зграєю. А також над всією смердячою савєцькою системогю.Щоб,нарешиті не мозолили очі червоні смердячі шмати і інші символи плюгавого совдепу. І то буде,Василю. З Днем Ангела Вас.
Сію, сію, посіваю, З Новим роком вас вітаю На щастя, на здоров’я На Новий рік! Щоб вам вродило краще, ніж торік. Коноплі під стелю, А льон до коліна, Щоб вас, хрещених, Голова не боліла! Христос ся рождає!
Я віншую вас як жид – най сі гріш у вас держит. Щоб малисьте молока від корови й яника – В новім році щоб здоїли і на йолку посадили! За козацьким щоб звичаєм це запили з медом чаєм. Щоб ті тушку як ту грушку ви трясли щоднини – Най вам Бог допомагає кожної хвилини, Щоби беркут розлетівся як муляж із пір’я, І народ най запанує на своїм подвір’ю! Зичу вам як справжнім газдам, би сі забавляли, Щоби наш Євромайдан внуки пам’ятали! Щоби вміли обставати за правду й свободу, Щоби дбали за родину й за добро народу! Щоби вистачило сили натлумити зеків, Щоб усунули від влади також і есдеків – Українського вибору нігди в них не було. Най би Пан Біг їх забрав, щоби аж загуло! Най Єгова-Бог поможе зеків посадити – Як не хочуть ся вступати – можна і набити Ними шахту, а чи яму, чи навіть узгір’я, Якщо вони дурять Бога в святім Межмгір’ю, Бо на залишках святині зробили виходок – Не терпім отого хама, бо то є виродок! Візьмімо дружно в руки вила чи навіть лопати – Як не хочуть ся вступати – треба закопати… Богу щиро помолімося, маймо в серці віру – Він споможе тих злодіїв загнать до Сибіру. Щоби здешевити газ – треба сировину – Так відсуньмо всю ту падаль – підіймім калину! Хай засяє Сонце Правди, зіронька свободи! Прославляй в колядках Бога, вкраїнський народе! Божа Мати благословить своїм омофором – Згине вже ординська зграя – минеться це сором! Тому спати на печі тепер не годиться, Треба пильно працювати! Все те знадобиться! Хай суспільне й господарське життя налагоджується! Не втрачаймо все ж надії, бо Христос народжується! (с) Владик Буськ
З прийдешнім Новим роком! Хай Новий рік несе дива. Нехай згорить, дотла, Москва! І ще б нам, дуже повезло, Якби застрелився х-ло! А ще, у наших ворогів, Хай ріки вийдуть з берегів! Хай газ по тридцять, нафта двадцять, Хай, москалі, повеселяться! А нам, щоб жити без війни. Щоб снились кольорові сни. Щоб, кожен українець, брат! Щоб рід помножився в стократ. Ми стали вільними від нині, Здобудем Славу Україні! Щоб зникла, з влади, вся холера, А став новий Степан Бандера!
Бажаю вам щастя в Новому році, Здоров’я, удачі на кожному кроці. Щоб все, що задумалось вами, збулося, Щоб радісно, світло усім вам жилося!