Вітаю з наступаючим Новим Роком! Нехай Новий рік принесе вам благополуччя, родинне тепло та злагоду, шану і любов від рідних та близьких вам людей. Нехай щастить вам у всьому! Дід Мороз
Ну, шо, землячки! С Новым Годом, з Новим Роком! Тост за Вас, как всегда у туповатого салдофона, банален, но искренен: Чтобы наступающий 2013 год был для всех вас и ваших семей лучше, чем прошедший 2012, но хуже, чем будующий 2014! Счастья, Здоровья, Удачи, Успеха! С ув. П.
Любі форумляни! Від щирого серця хочу привітати Вас усіх із прийдешнім Новим Роком! Хай Новий Рік принесе у ваші домівки та родини лише хороший настрій, позитивні емоції, добро, благополуччя! Хай поруч будуть вірні щирі друзі та кохані, оселю сповнює щирий дитячий сміх!Здійснення усіх найзаповітніших мрій та бажань!
Шановні форумляни, від щирого серця вітаю вас з Наступаючим Новим роком! Нехай цей рік принесе вам все те, що не можна купити за гроші.:, здоров"я, кохання, щастя, друзв
Хай Рік Новий для вас розпочнеться усмішкою, хай несе в собі тепло та злагоду, збагатить вас любов`ю та ніжністю і завершиться лиш приємними спогадами! Я вас люблю!
С Новым годом, дорогие форумчане, счастья, удачи и здоровья. Поднимаю первый тост (в бокале Johnnie Walker Black Label) за сибиряков, за родственников в Хантах и Сургуте, за всех чалдонов
Второй мой тост за москвичей, родственников в Курской и Тульской областях, приятелей в Таганроге и самые теплые им пожелания
Москалі вже дві години як п'яні, а нас вітати не забувають. Пріятнєнько Sent from my MB865 using Tapatalk 2