А у нас в селі так вогорут: на іноземній мові, на кацапській мові, на ляшській мові... Я ж селюк... @manur, а Ви лях?
Gyppsy! Не гдирайте, як стара бабця на ноцнику. Замість подякувати за притвітання А чому Ви вирішили, що "на іноземній мові" не має права на існування? Лише тому, що тепер вживається рідше?
Це не я так вирішив. Це так кажуть правила української мови. "На іноземній" - це калька з кацапського нарєчія, або "русизм"!!!
А за шо там дякувати? Я навіть не прочитав... Хоча я й не образливий, але мені он ніхто не подякував і не відповів #314 зі якщо вже всі вчепилися мови, то слово "притвітання" також якесь підозріле ))) А польськомовних якою мовою поздоровляєте?
Дякуємо. А більш з тим треба поздоровляти, що закінчився 2020. Одне питання: як вам вдалося в 8.16 ранку 1 січня поздоровити форумчан? Вас кішка розбудила? Я проснулася перед обідом)) Ваше поздоровлення #314 тому ніхто і не читав
Фігня якась... Хто Вам таке сказав? Кацапи ще галайкали по степах і болотах і вчилися речення складати, а славні українці вже розмовляли співучою і солов"їною Це кацапське "на іностранном" - калька з українського " "на іноземній", або "українізм" /є таке слово?/ а Ви берете і кажете ;
Я ж господар, нє? ))) Курям і Шансові десь, що на дворі Новий рік, що хтось невиспаний і змучений - у них режим ;
Як я люблю ці перші дні Нового року! Можна тільки спати і їсти... Нікому від тебе нічого не треба (кішку можна не впускати до спальні))
Я не про географічну мапу питав, а про карту, яка надає пільги українцям на проживання у Польщі, якщо вони зрекаються Батьківщини і визнають себе частиною польського народу?