З Новим роком роком добрі люди! Сподіваюсь з вами буде запашна, смачна хлібина, щастям сповнена година, сіль жадана на столі, лад і спокій на землі!
Ворон, prius, вы уж как хотите, а я вашей Америке добра желаю, там небезразличные мне люди живут да и вообще я не люблю ссоры и свары. Кот Леопольд хоть и клоун, а умную фразу говорил: - ребята, давайте жить дружно! Бокал за ваше благополучие и сплю. Пока!
Всіх вітаю з Новим роком! Щоб усе було під боком: Хліб, пшениця та пшоно, Сало, м’ясо і ...молоко. Щоб у хаті котик нявкав. А хазяїн щоб не гавкав. Щоб хазяйка була мила, Не брикалась як кобила. Ну а півник щоб приніс Вам багатства цілий віз!!!
Сипле, сипле, сипле сніг. Мов метелики сріблисті Ті сніжинки, білі й чисті, Тихо стеляться до ніг. Сипле, сипле, сипле сніг... Сипле, сипле, сипле сніг... Тихо легко і спровкола, Покриває все довкола, Ні стежок а ні доріг... Сипле, сипле, сипле сніг... Сипле, сипле, сипле сніг... Вже присипа доли й гори, Вже весь світ, мов біле море, Біле море без доріг... Сипле, сипле, сипле сніг... МП
Картинка з Святвечора - як вчора ми кутю несли. Люди сновигають туди-сюди, з кошолками, з дитями, а сніг сипле і сипле, і переливається, мете, сніжинки крутяться...Точнісінько "Ніч перед Різдвом" Гоголя Боже, як я люблю таку зиму! Харків таким дивом не балує зазвичай. Скілько раз на НР і Різдво не було сніга зовсім. Зато більш ніж 40гр літом - це як по заявкам - кожного літа.
Удивил "перезвон колокольчиков", спасибо. Не имела представления - кто это так виртуозно поет акапелло? Почитала, было приятно познакомиться.