З Новим роком, дорога Україно.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 31 гру 2011.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

І хтось ще дивується після цього, шо Тимошенко не змогла перемогти Януковича у нашій країні? Та 80 відсотків проголосувавших за Януковича отаких ось Прокопів зробили це по одній причині - тому що Янукович, який не є а все-таки МУЖИК! А жінку - геть на кухню! Сільський менталітет - це окрема величезна проблема українців. Чим швидше ми його позбудемось - тим краще буде для нас.

Неправда. Я не бажаю свого щастя. Я бажаю просто щастя. А кожний вже визначить його для себе сам.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Вибачаюсь. Згоден.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Давай свою чалдоншу на форум! Швиденько.
    Спочатку руську мову трансформували в суржик племені Меря..., а тепер ще й Чалдони її дорихтовують.

4. Inga

Inga Дуже важлива персона

только после Вас, пан Прокип ;)

Виктор Федорович? ;) Какими судьбами на Острове? ;)

5. ГРАНД

Гаразд. Тоді дайте формулювання "просто щастя". В яаких одиницях воно вимірюється, як що воно матеріальне, а як що ні, то дайте філософське тлумачення цього "просто щастя".

От наприклад деякі кацапи тут побажали, щоб я іздох. Мабуть так вони собі уявляють щастя, раз висловивли таке побажання відверто. Та і Ви мабуть також по умовчанню приєднались би до їх побажання.
    Так от, це Ви в такий спосіб в святкові дні робите добро ?;)

6. Inga

Одно из двух: то ли манечка величия то ли паранойя :pardon:...

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вас так совки й не навчили, що ментальності сільської та міської немає, а є лиш відповідні культури.
    А чого не 79%? Танна, ви хоч щось знаєте про різницю в політичних програмах Януковича та Тимошенко чи про значення наполеонівських Кодексів для Європи? Чи ви хочете зі знаннями рівня Антихриста чи Фауста забруднювати ПОЛІТИЧНИЙ ФОРУМ?

8. ГРАНД

У кацапів що висловили таке бажання на мою адресу? Мабуть ні. Просто я їх дістав правдою до самих нетрів. а вони на правду реагують бурхливо, несамовито.
    А як що Ви вважаєте що у мене - то я можу доказати факт таких побажань.

п.с. Хвостиком помахуйте не дуже активно, бо спідниця ходить вслід за його амплетудою.:))

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ви ще крім впертості ще й сліпа.
    Добре, я на днях внесу тему "Згубна роль лібералізму для постколоніальної України". Готуйте кваліфіковані матеріали на цю тему або йдіть на так звані "трьопні" розділи (про те і се) з "Політики".

10. tanna

Зараз все покину, почну виписувати, що таке щастя. :rolleyes: До речі, у філософському розділі ми таким вже якось займались.

Та я вас прошу, не така вже ви велика особистість, щоб через вас гріх на душу брати. :rolleyes:

Цей форум не політичний. Або покажіть мені, де це написано в його правилах. Це по-перше. А по-друге, не вам судити про рівень його відвідувачів. А то дуже починаєте бути схожим на Азарова, який на передачі у Шустера постійно кричав на молодь, яка відмовилась його підтримувати, що вона нічого не розуміє. Дуже негарна совкова звичка у вас з Азаровим. :rolleyes:

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для тупих чи сліпих повторюю - цей розділ форуму називається "Международная политика". Хто не розбирається в цій темі, варто перейти на інший "ТРЬОП".
    До речі, це стосується не тільки жінок, а й МУЖЧИН, які до цих пір не знають різницю між марксизмом та лєнінізмом. Цих теж тут навалом, зібралися захищати свої імперські інтереси, а про спадок Московії від Золотої Орди ні одного уроку не вивчили.

12. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Прокіп, ГРАНД, tanna, Inga, любі друзі, може давайте у новому році повернемось до старих добрих часів, коли на форумі ми всі, та й інші, разом козлили заруських орків, а не ображали один одного у внутріпартійних чварах ? Був же час, коли ніхто нікого не виганяв, ніхто не був непримеренними ворогами, а разом рвали на шматки зальотних з оф, чи наших російських друзів. Може недостатньо заруських орків зараз на форумі, треба загнати парочку знекровлених для спільного піршества ? :)

Внесіть, внесіть, в мене одразу з'явилося бажання там щось написати.

13. tanna

Для тупих чи сліпих пояснюю - це відкритий форум, де спілкуватись може кожний у будь-якому розділі незалежно від рівня своїх знань марксизму та ленінізму. Якщо вам потрібні виключно такі самі співрозмовники, як ви, які склали курс Історія КПРС на відмінно - чому би вам не пошукати їх в інших місцях? Впевнена, що при бажанні це цілком реально. :)

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А як їх витягнеш з нейтральної (толерантної) території? Коли кулі літають, там посередині не всидиш цілий.

15. tanna

Так ось у чому проблема? %-) Що не всі хотять козлити заруських орків? Так, не хочу. Мені це просто не цікаво. Далі що?

16. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Я завтра в Киеве буду.

Постараюсь на все внимательно посмотреть....

Дал обещание жене не кричать на Майдане: Янукович пошел на х...

Розмахивая при этом своим российским паспортом.

P.S. Придеться вести себя дипломатично.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Почитай правила про заборону флуду
    Якщо не знаєш
    , то не лізь в відповідну тему.
    А крім "позадиратися" ще щось на цьому форумі цікавить? Чекаємо від неї "цікавої" теми. Від кого скоріше дочекаємося:
    - від Танни цікавої теми;
    - від Януковича демократії?

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Анджей, приємного перебування.

19. Inga

доказывайте.

20. tanna

:)):)):)) От кляті комуняки! Без знання марксизму та ленінізму - дихати вільно не дають! І це закінчиться коли-небудь чи ні?

а де твій аватар? :)