З Новим Форумом!

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем MARTINI, 2 січ 2015.

?

Подобається?

1. Так

71,0%
  2. Ні

27,4%
  3. А що змінилось?

1,6%
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Вітаю, друзі, після майже 10 років на vBulletin ми мігрували на нову платформу - XenForo, або просто Ксеня :) Навідміну від морально та технічно застарілої Вобли, Ксеня зараз динамічно розвивається згідно з сучасними тенденціями в користувацькому інтерфейсі та функціоналі інтернет-спільнот. Вона швидша, сучасніша, інтерактивніша, краще інтегрована із соцмережами, тож сподіваюся, нам усім сподобається!

Зі старої платформи вдалося перетягнути всі розділи, теми і дописи, вкладені файли і фотографії, всіх користувачів, їх аватари, карму, у вашій скриньці повинні бути всі ваші приватні переписки, а в профілі всі ваші друзі.

На даний момент перед вами практично "голий" форум. І в найближчі дні адміністрація в поті чола працюватиме над тим, щоб прикрутити максимум із того, до чого ми всі звикли за ці роки. Будемо нарощувати функціонал та працювати над дизайном.

Прошу в цій темі писати, чого вам бракує в новому форумі. А я повідомлятиму про всі зміни.

Відповідаємо на запитання!

1. Де є кнопка "позначити всі розділи як прочитані"?

2. Як надіслати приватне повідомлення?

3. Де мої приватні повідомлення?

4. Як подивитися, хто зараз на форумі?

5. Де змінити інформацію про себе?

6. Як знайти всі свої повідомлення?

7. Як зробити прихований або закреслений текст?

8. Як видалити зайві приватні повідомлення?

9. Як увімкнути українську мову?

10. Як видалити приватне повідомлення?

11. як вимкнути великий банер вгорі?

Останнє редагування: 9 січ 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Чисто "естетичні" побажання:
    1. Сторінка теми. Як на мене, то дату/час написання поста хотілося бачити чітко, а не блідим шрифтом під підписом.
    Нік перед датою не потрібно виводити - і так ясно чий пост. НМД оптимально дату розмістити вгорі поля допису.

2. "Іспанка та KARABIN подобається це." - зрозуміло. А коли 4 і більше форумлян "лайкнули" - як подивитися хто саме ?

• Подобається Подобається x 2
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Як на мене, то її наявність виправдана - потрібно якось розмежовувати підпис та основний допис:)
    Наскільки я зрозуміла, то в нас зараз доступно дві функції цитування: Відповісти - якщо потрібно процитувати виділений фрагмент тексту і +Цитата - це для мультицитування кількох дописів. Я правильно зрозуміла @martini? :)

4. Іспанка

Клікаєте і вивалюється повний список (принцип той ж, що і на Фейсбуку:) ).
    Слушне зауваження, тут вже про це згадувалося. І, як на мене, варто змінити формат. Не "2 хвилини тому", а щоб чітко було видно час допису, наприклад "10.45".

5. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

треба українізувати форум Алертси вскі різні я не розумію :) Хоуми і т.п.

6. Іспанка

Форум вже давно українізовано:) Змініть мову ліворуч внизу.

7. Іспанка

Ще таке - допис можна редагувати будь-коли? Тепер немає обмеження по часу редагування?

• Подобається Подобається x 1
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє, поки нема, але адмін зара то певно зломи..

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А що це за "Хвилина мовчання" аж цілу годину?

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

то ти годину тільки спала, а форум був відключений дві з гаком години.. :)

11. MARTINI

Сорі, деякі операції вимагають відключення форуму. Поки що триває режим налагодження, мусимо потерпіти

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

аґа, робота напильником.. :)

13. Finya

Finya enjoy the silence

Не бачу доцільності, глянь на дописи Мартіні чи Тестера - нічого не відмежовано, а виглядає найс.
    Різний розмір шрифтів, до речі, сам по собі розділяє.

14. MARTINI

Нова фіча - пошук в приватних повідомленнях. Оскільки обмеження розміру скриньки тепер нема, може бути дуже навіть зручно :)

Йдемо в розширений пошук і бачимо там вкладку "Пошук в переписках" . Опцій до вибору, до кольору. За датою, за автором, тільки в заголовках і тощо

15. Finya

Finya enjoy the silence

Зараз глянула, як на Посиденьках - в самому непомітному і віддаленому місці.

16. Іспанка

В них підписів нема - тому й нічого не відмежовано:)
    Ага, і тому дівчата часто не помічають ту кніпочку:grin:

17. Іспанка

То, звичайно, файно, але все-таки хотілося б мати можливість сортувати ці переписки. Що саме я маю на увазі? Внизу під переписками ми зараз маємо можливість сортувати за параметрами Розпочаті користувачем та Отримані користувачем, але при цьому система ще хоче, що ми вводили нік користувача. Пропоную забрати поле ніку (якщо це можливо, звичайно), щоб можна було просто відсортувати за цими двома параметрами. То були б своєрідні відповідники старим папкам Отримані/Надіслані, що б значно полегшило орієнтування у листуванні.
    Дякую:)

18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Та є тут вже два, заникалися, а в мене банхаммер поламаний :hunter::cry:ремонтують

19. mrochkizm

во, оце, що вище, я ще вчора ввечері набирала, класна річ, що зберігає редактор дописи :)

20. mrochkizm

хм, а докупи не об"єднує, як раніше

21. MARTINI

Я з"ясував, чорновик фіксується кожні 60 секунд при написанні допису, і зберігається на 24 години.

а де твій аватар? :)