З ким кохатись чорнобривим..?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем рівноденник, 4 лис 2008.

?

Міжетнічні шлюби?

1. Підтримую

4 голосів
    8,7%
  2. Проти

6 голосів
    13,0%
  3. Серце підкаже

33 голосів
    71,7%
  4. Інше

1 голосів
    2,2%
  5. Не знаю

2 голосів
    4,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

В принципе, если все хорошо, то оно и хорошо. Неважно, это интернациональный или неинтернациональный брак. Но вот все же при прочих равных условиях все таки интернациональный брак все таки дело не такое уж и простое. Я написал при прочих равных условиях. К сожалению, и тоже приходилось встречать, когда бежали лишь бы к кому-нибудь и в другую страну побогаче. Потом плачут и терпят.
    Я помню в 90-х, когда я был в одной из командировок, мне пришлось общаться с одним из наших эмигрантов в США, который женился на американке. Дети уже есть. Так, разговорились о том о сем, и я спросил его, что он думает по этому поводу. Знаете, что он ответил ? Он сказал, что постоянно испытает сложности. Сказал примерно следующее.. Наше восприятие жизни и ситуаций основаны на культуре пришедшей в детстве, это родители, это книги, книги, это наши мультфильмы..... У нас есть ситуационная реакция на слова, на события, своя мимкаи только человек, который воспитывался в этой примерно же среде может точно так и среагировать и среагировать правильно. А вот тут этого не происходит. Он говорит, духовной близости не складывается. Вроде слова, и понятны, а вот тот глубокий смысл не улавливается.

• Подобається Подобається x 5
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Это сексуальная ориентация. :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Agaton

Agaton Well-Known Member

Згідєн. Отака ситуація особливо між поляками і українцями, тоже між поляками і німцами.
    Між поляками і українцями тяжче, бо людина постійно змушена вибирати між 2 антагоністичними версіями національної свідомості та історічної /національної пам'яті.

4. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

то щось нагадує.... .А як ви будете пільнуватися в глобалізованому світі?
    тре якійсь державний контроль ввести,який би слідкував за чистотою раси заборони шлюбів з представниками інших національностей,комітети створювати,винних суворо карати-побивати камінням(щоб бути послідовним виконавцем Закону) У вас шановний якійсь тормоз той во,бо ми жиємо у 21ст.Міхновського,хоч ти тричі будь русином-украЇнцем(це ваш термін)можна вивчати з історичної сторони,а не застосовувати на практиці.Бо виходить якась дика маргіналізація,це при тому що ми і так далеко не попереду.А скажіть шановний,як ці питання вирішуються у світі?Скажімо "свідомий"болгарин не ?одружується з німкенею?свідомий німець з аргентинкою,про америкосів мовчу взагалі.Чому в процвітаючих країнах(демократичних,з високім рівнем життя)такі питання піднімають власне маргінальні партії?Тіко не пишить б-ска про жидівськи заговори,дуже прошу.

• Подобається Подобається x 6
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я проголосував за. Я сам "міжетнічний".:)

Я думаю тут місце де виросла людина більш важливе.

Хоч по різному буває...

А Америка дуже відрізняється від Європи...

Реліґія не думаю що так важливо, хоч дивлячись яка...

• Подобається Подобається x 7
  6. франц-йосип

навіщо?а чим вам афроукраїнці завинили?і ще питання а українець може стати москалем або негром?

7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я проголосувала "Серце пiдкаже". Я замiжня за НЕ українцем. Так сi стало, так серце пiдказало. Але одної релiгiї, що дуже добре, бо вiн троха американiзований i дуже святкує Крiсмас i американську Паску, то ми троха сваримось кожного Крiсмаса коли до кого iдем святкувати. А так... всьо нормально. Борщ їсть, по укрїнськи у Львовi говорив "Я хочу пiцца з курка" коли бродив сам по мiсту. "Я хочу кава з молочко" хлоп дав собi раду.
    А вдома... менi всерiвно на якому боцi у нього тюбiтейка... але це вдома.

• Подобається Подобається x 12
  8. Daisy

Daisy Well-Known Member

А якщо в моєї дитини ЛЮБОВ, а в цієї ЛЮБОВІ чуть не пів світу намішано (негрів нема).
    Я просто сприймаю це так як є. А що робити, але надіюсь, як кажуть- що любов не перша і не остання.

9. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

а чому тема в розділі "Політика і політики"?
    автор, я так розумію має спочатку з бані вийти, щоб відповісти :)

10. harmony

harmony Well-Known Member

Завинили тим, що кожен раз чомусь бачу їх зверхній погляд на все, ніби насміхаються над львів"янами: губи бантиком, посмішка до вух і високо піднята голова. А для чого українцеві ставати москалем або негром ? Суспільство розвивається шляхом прогресу, а не регресу. Навіть Дарвін висунув теорію про походження людини з мавпи, а не навпаки. Москаль - це ознака низької культури і духовності, а негр - це символ африканських країн, де дотепер в деяких з них живуть папуаси, полюють із списами та луками і їдять черв"яків.

• Подобається Подобається x 2
  11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Много достойных примеров этому можно почерпнуть из "эпохального труда" г-на шикельгрубиренки - "Mein Kampf"...Рекомендовано всем любителям теории о недочеловеках...

12. harmony

Відносно москалів і негрів у мене своя теорія, побудована на життєвому досвіді та історії.

13. франц-йосип

Тут я з вами погоджуюсь-гіршої образи для правдивого львів"янина ніж "губи бантиком" просто не буває.

А як же бути вони всі і москалі і негри-Божі створіння,чи нє? А ви із своєю теорією,я розумію,що вона смілива дуже оригінальна.А ще питання а як з отими китайцями -вони взагалі весь час над нами знущаються своїми посмішками ще й очі мружать....
    ой і ще дочитав ваш допис -так папуаси не в африці жиють,то як з ними -можна,вони краще негрів?

Останнє редагування: 6 лис 2008
  14. harmony

Я не веду мови від імені львів"ян, я кажу за себе.

Мружать, тому що порода в них така, так само, як губи в негрів. Тільки. якщо поставити двох поряд і подивитись, то негр сам проситься, щоб дати йому по морді.

Не знаю де вони живуть, можливо в Гвінеї-Бісау, чи Гвінеї-Канакрі, але можливо кращі від негрів тим, що набагато людяніші.

Москалі хай працюють над собою, а негри хай не зловживають людською гостинністю.

15. франц-йосип

на погулянці....

16. harmony

Це тимчасове перебування, під час навчання в медуніверситеті.

17. франц-йосип

18. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А хіба українець може стати росіянином або негром, або ще кимось іншим???:eek:
    Загалом, по цьому Вашому допису особливо видно Ваш "рівень культури".;)

• Подобається Подобається x 2
  19. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Йой, невже є така держава???:mocking: Цікаво де?;)

20. Agaton

Agaton Well-Known Member

Це вже звичайний расизм, шановний...

Останнє редагування: 6 лис 2008
    • Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)