З ким кохатись чорнобривим..?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем рівноденник, 4 лис 2008.

?

Міжетнічні шлюби?

1. Підтримую

4 голосів
    8,7%
  2. Проти

6 голосів
    13,0%
  3. Серце підкаже

33 голосів
    71,7%
  4. Інше

1 голосів
    2,2%
  5. Не знаю

2 голосів
    4,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

О-о-о,згадав...В дитинстві ми в Самборі дразнились так (тільки не ображатись!):
    Руский,руский...в сраці вузький,а вкраїнець навпаки.
    Про євреїв,то так само,як всюди...
    Може-то в тих дитячих визначеннях і криється та різниця,га-а?
    Поміряймося,чи шо?
    :crazy:

2. kaland

kaland Member

Хто і що українець пояснюють на (самый свободный форум донецка).Там слабо дати перцю москалям.

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Мені цікаво інше.
    Чому, як жениться москаль з українкою, то вона може навчити його української. І діти будуть навчені... Але як жениться наш з москалькою, то цілковито москалиться, навіть якби й у Львові жив. "Хлоп без яй" чи як?

• Подобається Подобається x 1
  4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Неправда.
    Вірніше, не зовсім правда. Багато прикладів.

5. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

???
    Що конкретне,щo загальне?
    Руський - то конкретне, загальне - росіянин.
    Ну і як Ви дивитесь на те,що якут-росіянин,батько котрого русский,а мати евенка...в паспорті має записано "русский,а хоч росиянин",впевнений ментально,що він русский,в знак доказу показує на розкосі очі,і твердить в ООН(або буде твердити),що от-так етнічний русский виглядає,і пробуйте,його переконати з Москви,а чи-то з ЛФ...як деякі тут стараються переконувати і перевертати все вверх дном,та як Путін робити висновок,що раз не існує України,як держави,то і немає й українців,як нації,а є лише русскіє,россіянє на території бувшої Россійскої імперії,а чи-то СССР.
    Ну попробуйте,його переконати (от такого росіянинa-якута-евенка),що все не так,а потім вже і нас тут,всіх українців скопом.
    Мара-а-азм?...
    Маразм!

• Подобається Подобається x 4
  6. Liliyah Romanova

Не знаю таких. :pardon:

7. Samojlovu4

Я знаю.
    Наприклад, він киянин, націоналіст. Вона - москалиха, бувша. Шикарно говорить українською. З нами і іншими з громади - лише по укр., хіба з малими по русскі, а тато по укр.
    Вони канадійці, до-речі.

8. Liliyah Romanova

Чого зразу "до речі"? Я не канадійка. :)))

Я знаю дівчину із сім"ї одного рухівця. Більшої шовіністки я в житті не зустрічала. А мама її - філолог російської мови. І хоч мама українською говорить цілком незле, дитина ненавидить все українське. І заслуга тут саме татуся. :pardon:

9. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Навпаки теж буває. У нас тут сплошь и рядом. :)

Ой, мара-а-азм!!! :biggrin:

10. Samojlovu4

Для мене - так, трошки. Маєш же ж незрівнянно більше відношення до Канади, ніж я приміром.

Кстаті, здається мені, що ви канадійцями так і залишитесь, на що з твого дозволу давно збираюся поставити крупну ставку в "Букмекерській канторці".

11. Liliyah Romanova

Став, може якраз що виграєш? ;)

12. Mariya

Mariya Well-Known Member

Бідні чорноброві, кажуть з ким можна кохатись, а з ким - ні. о_О От дівчатам і жінкам зі світлими бровами можна кохатись з ким вони хочуть. :)

Вгадайте, якого кольору мої брови? :blush:

А, взагалі, серця слухати треба.

• Подобається Подобається x 9
  13. Городецький

Городецький Well-Known Member

Росіянин в українській вказує і на громадянство і на національність. Руський - лише на приналежність до Русі, до якої Росія так само причетна як і, скажімо, Болгарія.

Вчіть мову співбесідника, перед тим як давати поради про то, як давати поради.

14. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Вы этот совет Liliyah Romanova дайте. Ей же вроде на русском Дальневосточник написал
    А, она сомневается, что национальность такая есть. Каких-то московитов приплела.... хорошо, что не марсиан :mocking:

15. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Може й вірно, що тему про міжнаціональні/міжетнічні шлюби розміщено в розділі "Політика і політики"?;)
    Трохи логіки в тому є. Хоча б згадати нашого короля Данила - мудрий дядько був:good:, своїх дітей "парував" з іноземцями:князь Лев - угорська королева Констанція, князь Роман - австрійська королева Гертруда, князь Шварно - литовська княжна з роду Гедиміновичів, княжна Переяслава - польський князь ЗемовитІ. Видно, мода на мішані шлюби існує здавна. ;) І певно в політиці вони допомагають:pardon:
    Але якось не хочеться трактувати шлюб=політика. І залишивши політику "надворі", скажу лише, що стосунки в подружній парі - це стосунки двох людей певної національності (однакової чи різної), яка точно впливає на сімейне життя. Та чи цей вплив буде позитивний або негативний на подружжя, вирішується обома. Словом, головне ЛЮБОВ! :kiss3: Але...існує дуже багато "але"
    Наприклад (не стосується політики:smile:). Одна моя знайома моцно закохалась в аргентинського хлопця, він відповів взаємністю, одружились, щасливі разом вже 4 роки, мають доцю, яка з мамою говорить українською, а з татом - іспанською, мешкають в Україні, за океан вирушають на канікули. Сімейна інтернаціональна ідилія :)
    Інша хороша знайома була закохана в нігерійця (негра!), як вона казала "просто чудового хлопця, який може її зрозуміти", довго вони зустрічались, вже й про весілля подумували, але розійшлись чисто з людських причин - "не зійшлись характери".Хоча...ні, був один категоричний чинник, який їх роз'єднав, але не національний чи расовий, а - релігійний (вона - християнка, він - мусульманин).
    Тому, думаю, любов- то велика сила:preved: Але якщо в міжетнічній сім'ї дітям буває складно жити, то в сім'ї, де дві різні релігії - надзвичайно складно.

• Подобається Подобається x 3
  16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

тема звучить "з ким кохатися" ніби, а не "з москалями чи ні"... :)))
    я вважаю, що гірший випадок -- шлюб різнонародний.....
    наприклад, українець і зулуска якась, чи українка і японець...

різні культури....

17. pukhnastyk

Знову ніц не поніме? о_ОПри чому тут (до цієї теми) "москалі"? :dntknw:
    Що, міжетнічний шлюб - це тільки приклад українсько-російського шлюбу??? Інших етносів нема?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  18. pukhnastyk

і різні релігії...
    Японці або синтоїсти, або (рідше) буддисти...
    Українці? Переважно християни

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ага, він - з Хоружівки, вона - з Америки. Обоє - щирі украінці:smile:.
    От тільки дітей віддали до англомовної школи, атестати якої в Україні не дійсні;).

20. Patrick

Patrick Well-Known Member

Проголосував за "підтримую".
    Не бачу в тому нічого злого (може це так мені тільки з Канади виглядає) ,в випадку коли люди є однієї віри.
    Моя жінка хорватка і українка.В дома в нас українська мова , хоча з малою жінка говорить по-хорватськи.І більше чується хорваткою

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)