http://www.youtube.com/watch?v=zSnMIXnYRd0&feature=related Люди добрі, як ви самі себе не пригнитите, НІХТО не спроможен вас пригнитити!!!! Тільки треба не забувати - МИ УКРАЇНЦІ!!!! І робити все, що в наших силах, на славу України. А влада.... Хтось з моїх друзів по ЖЖ, росіян, написав "за то, що вкрав мало, садять в в"язницю. За то, що багато - в Парламент"....
Мел Гибсон в фильме Патриот (еще тот источник, правда ? ) сказал. "Мне нет разницы, один тиран за океаном или 3 тысячи тиранов здесь ... " и так, что нам дала независимость чисто в практической сфере? я пока вижу только одно, мы не оказались втянуты в чеченско и т.д. войны (это безусловно + но что еще ) ....
То він поганій практик, Мел той ваш 3 тисячі діктаторів недалеко - то неможливо і надіятись на хоч подібне на нормальне життя. 1 діктатор десь далеко помітно тільки в економиці.
С Днём Независимости Украины!!! 24 августа 1991 г. Верховная Рада Украинской ССР провозгласила Украину независимым, демократическим государством и вынесла "Акт провозглашения независимости Украины" на подтверждение всеукраинским референдумом 1 декабря 1991 г. Дорогие форумчане! Поздравляю Вас с 20-ой годовщиной независимости Украины! Пусть мощный источник вашего таланта и вдохновения, несокрушимого оптимизма и творческая созидательная энергия, будут примером служения Украине, приумножают ее славу, наполняют ее источник благосостояния процветанием и благополучием!
Вчора на ринку бариги обурювались тим, що міська рада заборонила роботу ринку в День Незалежності. А ще рагульня заставила своїх наймитів сьогодні гарувати. Їм, рагулям і баригам, начхати, що «Зважаючи на волю українського народу та його одвічне прагнення до незалежності, підтверджуючи історичну вагомість прийняття Акта проголошення незалежності України 24 серпня 1991 року, Верховна Рада України постановила: 1. Вважати день 24 серпня Днем незалежності України і щорічно відзначати його як державне загальнонародне свято України." А в Стрию о 18.00 буде урочисте проходження оркестру Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного." Миху, а Ви своїм наймитам нині дали вихідний? Чи може оплатите їм по святковому?
А клуб вашого сина, дядьку Василю наймитам дав нині вихідний?....Чи будуть рубати капусту при святі ?
Хе, шановний Хулігане... Розважальний заклад на те і розважальний, щоби дати змогу відпочити людям та розважитись. У суто патріотичному напрямку. Весь персонал, крім охорони, у вишиванках, дівчата у віночках, оформлення з використанням української державної символіки. Прапори, стрічки, жовто-блакитні коктейлі, канапки з салом і цибулею, самогон... Боді-арт державними кольорами, українська музика... Не думаю, що цей захід можна поставити в один ряд із роботою на пилорамі, виготовлені тротуарної плитки та прийомом металобрухту... Зрештою Вам видніше... Зі Святом...!!!
Вітаю всіх українців з Днем Незалежності нашої коханої України! Хай нас оберігає Господь і Матір Божа, нехай "згинуть наші воріженьки, як роса на сонці". Вітаю! Слава Україні!!!
Вітаю всіх з святом Незалежності нашої рідної УКРАЇНИ.Ми вільні і молоді,нам лише 20 років,в нас ще все попереду.Наші діди поклали голови в боротьбі за волю,а нам залишається працювати,примножувати багатство нашої держави,вчитись в мудрих націй і відстоювати волю здобуту для нас. СЛАВА УКРАЇНІ!
Вітаю всіх з днем незалежності України. Я не вважаю Україну незалежною державою. Я вважаю що ми як були колонією так і залишились. Нашу незалежність нам ще треба здобути. Мені для того щоб це зрозуміти виявилось потрібно двадцять років. Сьогодні для мене точно не святковий день.
А я думаю, що вчора було свято - день народження моєї країни. Не держави, не політичної системи, не Януковича-Азарова, не Тимошенко-Турчинова, не день парламенту чи ще якоїсь минущої бадяги. Те, що моя країна важко хвора, те, що обсіли її ракові пухлини, те, що самі клітини, з яких складається її організм - ми, українці - кволі і хворобливі - це не значить, що не треба привітати її зі святом. Так що ще раз - з днем народження, Україно! А на Василя дарма в цих темах накинулися. Нам всім варто навчитися реагувати на ЗМІСТ повідомлень, а не на ніки...
Bambook, що стосується України в тому розумінні в якому говорите ви, як країни-землі як народу, не політичної системи, а просто людей, нас і наших предків (я вас правильно зрозумів?), то звичайно ця Україна народилась не 24 серпня 1991 р.
Зі святом, дорогі земляки! Незважаючи на важку для нас добу - пам"ятаймо, ХТО МИ! http://www.youtube.com/watch?v=PA7-A6_9_VQ