А я всіх вітаю і бажаю, щоб це свято колись дійсно стало святом... без всякого скептицизму та іронії... І щоб наші діти (ну добре, хоча б внуки) пишались і любили свою направду незалежну Україну! Ндя, ну я і наївне оптимістко
Нехай у нікого не болить за тебе серце, Україно :naci: У мене є одне кохання, Котре не зраджу я вовiк; Росло воно не день, не piк, А і зо мною виpостало I квiткою pясною стало... Hе одцвiте моє кохання, А буде в сеpцi до сконання. (В.Самiйленко) http://www.youtube.com/watch?v=Lu3gbBVmA2k
Вітаю усіх з святом Незалежності. Сподіваюсь, що ми її(незалежність) не втратимо. Цвіти і процвітай наша УКРАЇНА!!!
Сьогодні свято.Я пам"ятаю той день.коли Верховна рада проголосила декларацію про незалежність України.Ми з дружиною на дачі копали картоплю.Хочете вірте,хочете ні у мене по лицю котилися сльози.Я не вірив що дожив до такого щастя.Я не міг подумати,що прийде такий час,коли я з сумом буду зустрічати це свято, і заздрити по доброму тим,хто виїхав Канаду,США, в Австралію.....Вчора дивився концерт з майдану Незалежності.Дивився як на концерт з Москви.95 % російськомолвних пісень.Кожен другий виступ дикторів з одами не Україні, а діючому президенту.Неначе побував на мітингу в підтримку ПР.Не вистачало голубцьових прапорів.Тай бравурність якась фальшива.Диктори фальшиві,виступи артистів фальшиві.Фальшивий сміх,фальшива радість,фальшиві оплески ......гидотно якось на душі. Таке враження що купив в магазині довгожданну річ відкрив коробку а там фальшивка.Ми хотіли Україну незалежну а отримали фальшивку з найбільшим рівнем корупції,з найдорожчими в світі цінами,з недругами біля руля.І таке враження що вони з нас сміються......Несвятково якось на душі....
Безталанна ненька – рідна Україна Простягала руки до народу-Сина. Терпеливо ждала, вірила – Дитина Вже на ноги встала, що в муках родила! Що відкрились очі - синії волошки, Ще чуть-чуть і піде, зачекаю трошки... Він збере в долоні срібні краплі-роси, Окропить на щастя пшеничнії коси! А свободи вітер, що вирвавсь на волю, Не наробить лиха і зла не накоїть! Лагідно торкнеться кожної травинки Та розгорне крила моєї Дитинки. І злетів Соколик, крила розправляє, Сильні груди мужньо вітру підставляє, Озирає оком безкрайні простори, Засіває Мрію, щоб зростила Долю! Розцвіте, як маки, в душі добре слово, Защебече пісню соловей в діброві, Задзюркоче щастям чистеє джерельце, Я втамую спрагу, заспокою серце! “Гей, наливайте повнії чари, Щоб через вінця лилося, Щоб наша Доля нас не цуралась, Щоб краще в світі жилося!”
Вивели ми вчора дитину до центру лазерне шоу показати - а там суцільна реклама Горбаля висвічується, а як за нею з"явився надпис про "міжнароднЫй" конкурс, розвернулися і пішли додому. Якось і до того особливо святкового настрою не було, а те Ы взагалі доконало. Звернули увагу, що цього року було незвично тихо, незважаючи на величезну кількість людей на вулицях, не знаю, чи через заборону на пиво, чи через загальний депресняк.
Дуже пожежно небезпечна ситуація................ Я вам скажу інше. Кожного року по Зеленій стриглися кущі, білилися барюри до свята. Того разу - абсолютно нічого не робилося. Ну й наші демократи хвіст під зад піджали.
почитала пости аж сльози навернулись.... коли той янукович вже піде з нашої країни...дістав вже...нічо не можна. ми як піддослідні миші...і маємо пальмові вітки носити над нашим королем. який плював на нас. і наш стан..