Тільки що закінчився парад на Хрещатику. Все до маленьких дрібниць чітко показує те, як Україна змінилася за останні три роки. Ми побачили не тільки українську армію, міжнародну підтримку, а і потужний український дух. Без всяких сумнівів українська політична нація вже сформувалася та відривається від «імперії зла». А це справжня Незалежність. Зі святом Вас!
ВІТАЮ з Днем незалежності! Всюди чую любий глас, Клик життя могучий… Весно, вітре, люблю вас, Гори, ріки, тучі! Люди, люди! Я ваш брат, Я для вас рад жити, Серця свого кров’ю рад Ваше горе змити. А що кров не зможе змить, Спалимо огнем то! Лиш боротись значить жить… Vivere memento!
Справедливості заради варто підкреслити, що фотографія Королеви зроблена 25 травня під час візиту Її Величності до Королівського дитячого шпиталю в Манчестері. І ще одне. Ось фото з Британського джерела, з Телеграфа Щось кольори не подібні...
Борошном та ксерокопією листівки привітали з Днем Незалежності самотніх пенсіонерів Стан держави визначається ставленням до пенсіонерів, студентів, соціально незахищених
В Мінську вирішують долю України всі крім неї самої,кацапи вказують яка має бути Україна і з ким вона має бути,поляки вказують українцям які в них мають бути герої а які нє,а порохоботи щось про незалежність говорять
З Днем Незалежності, моя люба країно!!! І нехай та війна якнайшвидше закінчиться, а ти будеш по-спражньому вільна! І Крим не буде окупований, і Донбас не буде кровоточити, і всі інші регіони України мирно розвиватимуться, і процвітатиме вся українська держава.
Сьогодні дуже важлива дата в історії України. Річниця проведення Всеукраїнський референдум 1991 — Вікіпедія Слава Україні!