не вже не зрозуміло... капєц утіпуті планам ---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ---------- Артем, я чисто випадково попав на риболовлю і так само чисто випадково взяв 7 щупачків, від 350 до 700 кожен народ був в шоці... особливо з такого рибака як я..
но поздравляю конечно .... хотя не понял к чему это тут, и к чему был предыдущий пост больше 20 лет прошло СССР давно нет, и что??? когда себе тянули одеяло орали "нам Москва жить не дает", и что??? какая теперь СИСТЕМА ??? Бялорусы и те лучше и чище живут хотя у них совок вообще не кончился ....
Нафік таке життя як в Білорусі, а тим більше в Росії, і в Україні! Китайцям, соромно в їхні прорізі дивитися!!!!
Присоединяюсь, хоть и с опозданием, к поздравлениям с Днем независимости. Украине процветания, всем жителям - здоровья и счастья !
Кстати, один из уважаемых мною праздников. Истиной независимости тебе, соседняя страна! И не важно от кого, и от чего, да чтобы цвела! Кто бы моей Родине такого пожелал, был бы благодарен...
А, точно! раз праздник в субботу, то понедельник тоже выходной : ) Должен признать, кстати, что украинский флаг - концентрированное выражение неба и солнца. Является антидепрессантом сам по себе
Всіх громадян України з Днем Незалежності! Слава Україні! Думаю, з цього року це Свято знаходить вже новий сенс, бо Українці дійсно змогли довести, що хочуть жити у правовій країні і позбавиться навіть залишків совдєпії усередині!
А її незалежність у муках з’являлась на світ, І у поті чола працювала на скибку духмяну. А її незалежність – це вірою сильний нарід – І любов його, як ота свічка горить, полум’яно.
Я все життя прожив в Одесі. Так от, що я вам скажу, такої кількості людей з українською символикою, розмовляючих українською, жодного разу не бачив на Приморському бульварі. Навіть у 74-75, коли юморина тільки народжувалася ( я про кількість людей, а не про символику ) Зовсім раптово потрапив вчора о 21 годині на Приморський. Людоньки, навіть вихлопу алкоголю не відчув. Всі, якщо не у вишиванках, то дівчата у віночках, малі з прапорцями, у вишиванках і все це по європейські. Музики, клоуни... Я приємно здивован. Тобто я про те, що Одеса -це Україна. Я це бачив на власні очі.