Ким, скільки... ? Хоч дальше ПВС-ника по кар"єрній драбині просунулись? Кожен свинар, який за службу випустив п"ятнадцять патронів, тепер має за право з розумним виглядом патякати про Збройні Сили України...
А шо, кількість бійців в підпорядкуванні впливає на знання про армію? І чому вас дальноміри смішать без батарейок? Ви ж по ідеї теж якесь там відношення мали до армії, до української. Теж мабуть соляру тирили з прапорами? Де ж патріотизм?
Не скажите. В отличие от граждан с "оружейными" никами - пан хоть служил срочную. Среди нацозабоченных защищать Родину - не модно. Это не ходой ходить и не кричалки "геть москалiв!" кричать... Они всеми силами стараються пройти срочную "заочно"...
Впливає, Dzeko. Бо дальше своєї батареї Ви нічого не бачили, нічого не знаєте, і що саме погане, нічим не цікавитесь. От спитай Вас про атестаційні комісії в армії, ви ж ні чого не скажете, нє? А про військову освіту в Україні? Ай... Воно мені треба...!? Ну тому, що там вони мали би бути, нє? ---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ---------- А чо не 25-ть?
Ці люди мені категорично подобаються... Плетуть, як небіжка ногами. Самі намалювали свій портрет, самим він не сподобався, самі почали його ретушувати, а в то що отримали почали плювати... І, як правило, не попадати...
После института (военной кафедры не было) - учебка младших командиров Борисполь, полк ВТА в Жданове. В конце службы -снова Борисполь - офицерские сборы. Был ст.лейтенант запаса. Сейчас уже все - возраст.
А, три тела в подчинении, дальше тумбочки небыли наверно. Вы хоть знаете что такое аттестационная комиссия? А о военном образовании в Украине слышали? Вот, то-то и оно... Строительный форум за вами плачет.
А я и не претендую. Если вы заметили - я говорю, что неплохо бы хотя бы срочную службу пройти. А с этим - у многих на форуме - напряженка. Спросишь - а товарищ - в кусты сразу...Мол - служить - не панское дело...
Ні, не впав. Забираю свої слова щодо Вас назад. І прошу вибачення. Якщо Ви проходили військову службу, стали молодшим командиром, то вже заслуговуєте поваги. Тільки одне питання, Ви сержантське збори де проходили? І про батарейки. Я був правий? Дальномір без батарейок?
По учебках не валандався, відразу в війська. Далась вам та батарейка. На стрільби приводять все в робочий стан. Стереоскопічним можна вдень міряти, там лиш шкалу підсвічує.
Все ясно... "Вистріл"... Та знаю я... ---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:58 ---------- І як ця хрень на нормальну мову перекладається? Дальномір - вимірювач дальності, а далекомір? Вимірювач здалеку?