З Днем Флоту!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем ADMIRAL, 29 лип 2012.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ого! Аж п"ять достойників із 193-х! Бурхливі оплески!

---------- Додано в 23:26 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ----------

Та яка різниця - ДЕ
    Можете купити собі інтернет-домен Науру, недорого:

• Подобається Подобається x 2
  2. kitana

kitana Banned

Та цікаво просто :)

Вже знайшла.

Науру - карликова країна на кораловому острові у Тихому океані, населення 11,3 тис. чоловік.
    Тувалу - країна у Полінезії, на атолах і островах, населення 12 тис. чоловік.

Цікаво, в них є підводний човен? :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Boris_Kiev

Ого! І все населення знає, де Осетія і де Грузія?

4. kitana

kitana Banned

А воно їм тре, знати де та Осетія.
    Головне, що Науру і Тувалу знають, що є така країна - Росія, з якої до їх офшорних банків на рік по кілька десятків мільярдів доларів капає. :)

5. zherech

zherech Well-Known Member

Да-да,посмотрите на всякий случай. На форумах поспрашивайте у осетин,как они относят себя к Грузии.

---------- Додано в 06:30 ---------- Попередній допис був написаний в 06:11 ----------

Знаете,госоподин Адмирал,и у меня подобное впечатление. Человека спрашивают о том,что он конкретно знает о раздаче паспортов РФ в Крыму,а он про презервативы начинает рассказывать:)

6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

7. Boris_Kiev

Доброє утро, страна і прілегающіє острова!

Зайшов мій товариш на севастопольський форум і побачив таку собі тему:

"А не выйти ли нам из гражданства ВГН ;)?"
    http://forum.sevastopol.info/viewtopic.php?f=11&t=523639

Скидається на те, що абревіатура "ВГН" асоціюється з Україною.
    Пане Адмірале, розшифруйте please. Ви напевне теж бзаэте цю абревіатуру.

8. zherech

У разных ассоциаций много у разных людей. Зачем об этом всем рассказывать?

9. Boris_Kiev

zherech
    Я звертався не до Вас. Ваші "асоціації" настільки прогнозовані, що Ви мені нецікаві як співрозмовник. Російни кажуть "МелИ, Емеля, твоя неделя".

10. zherech

Точно Вы про себя подметили:yes:

11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Борисе, пан Адмірал певне зараз збирає гроші на корвет, то йому не того. Але тема дуже цікава. Те, що пропонує пан Путін, є продовженням його дій у Абхазії та Осетії. Зробив усіх, хто бажав громадянами Росії, та й залишив за собою право втручатися, та вводити війська, ніби то для їх захисту. "Громадяни" Криму типу Адмірала тепер мають або відмовляться від українського громадянсьтва, або ні. Але російськи паспорти зроблять собі обов'язково. Путін у будь-якому віпадку тількі-но зрадіє. А ось як нарахунок Януковича?:)))

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Треба добряче гашишу обнюхатись щоб туди зайти. В них там до речі є спеціальна тема, де наші люди їх клянуть на чому світ стоїть, там що завгодно є, від останніх матюків до конкретних обіцянок, модератори самі вирізають з різних розділів, переважно забанених відвідувачів (через українську мову).

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Борисе, пробував зайти на лінк що ви дали. Я маю на увазі севастопольський форум. Ось що мій "захисник компютера" McAffe дав мені:

Whoa!
    Are you sure you want to go there?

http://forum.sevastopol.info/viewtopic.php?f=11&am... may be risky to visit.

Why were you redirected to this page?
    When we visited this site, we found it exhibited one or more risky behaviors.

Слушна порада?

14. Boris_Kiev

О-о-о! Так скоро третина Ізраїля і весь Брайтон Біч стануть "русскімі"?

Зайшов. Нібито антивірус-антитроян-аптиспай не лаються.
    Тільки після відвідин про вcяк випадок почистіть cookies, помийте руки, очі, вуха та фахово продизенфікуйте ротову порожнину.

15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

То напевне кришталева мрія пан Путіна. Він спить та бачить, як усі колишні з Ізраїлю та Штатів вже штурмують російське посольство, як Зимовий. :haha:

16. Boris_Kiev

KLIBERN
    Щодо паспортів: Уявіть собі, у 1999-2000 одна серйозна російська фірма умовляла мене та мого колегу інсталювати дещо в декількох містах Росії. Причому за адекватні гроші. Але ... допуск іноземців на об"єкти був дуже ускладнений і їхнє керівництво запропоувало оформити нам ... російські паспорти з фіктивною підмосковною пропискою. Отаке!

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Там, певне, біля фірми у підземному переході продають...:mocking:

18. kitana

kitana Banned

А до кого вони себе відносять? До Росії?

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Все простіше. В Україні подвійне громадянство не заборонене. Тобто ЗАКОННЕ! То які притензії до людей?

20. Boris_Kiev

Шо? Ригіанали вже дозволили, а я не чув?
    У такому випадку, як тре перевіряти, скажімо, вояка-контрактника, дипломата та навіть депутата: а раптом він москаль за другим паспортом?
    Ви самі думаєте, що пишете?

а де твій аватар? :)