Если бы в Вашем профиле стоял город Владивосток (или Жезказган) - тогда само собой я отвечал бы Вам на русском. А так - странная просьба... Как и странная позиция: с одной стороны Вас заботят источники финансирования Украинского флота, а с другой - Вы испытываете экстаз от пребывания чужестранного флота в территориальных водах Украины.
розяснюю людям яку владу треба обирати щоб на корвети виділила з наших же податків 5 млрд грн. Закон простий чим більше влада буде українська - тим більше грошей на армію. проблему треба вирішувати в корені а не займатися показухою
Який кошторис будівництва корвету? Ви зібрали не на корвет, а на ринду, хіба що. До речі, а як він буде називатись? "Владимир Великий" чи "Володимир Великий"? ---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ---------- Глямурненько ))
kitana, Ринда - не плавзасіб, а корабельний дзвін (російською). Походження слова таке: російські тіпа моряки почули англійську команду "Ring the bell" (де слово "Ring" - імператив дієслова - "дзвонИ", а "bell" - іменник - "дзвін") - і трансформували її в "Ринду бєй!" - тобто все навпаки. Звідти й пішов іменник "Ринда"!
В данном случае важна суть сказанного, а не авторство... Где вы прочитали этот бред, дружок? На следующий день после вступления Украины НАТО в её территориальных водах встанут на рейде корабли US NAVY со всеми исходящими последствиями. А Чёрное море станет внутренним морем Европейского альянса. Пусть у Вас за это голова не болит... Ага, опрос в Крыму проводили, наверное...
Чему аплодувалы? Тому как грузин выкинули из Осетии ,захватив при этом трофеи? Или тому ,как пан Саакашвили от страха галстук жевал? ---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ---------- Вы бы сначала процедуру получения гр-ва РФ, а потом бы про 2 паспорта рассказывали
1/ Тому, як маленька, але хоробра Грузія дала просертися північному монстру. 2/ Не полінуйтеся, поїдьте до Севастополя і дізнайтеся, як кожний другий чоловік отримав 2 паспорти. "Служилі оні, відітє лі... Двє пєнсії получать очень хоцца". Іноді під час "акцій" талончики на російські паспорти роздавали на площі, подібно до того як волонтерки фонду "Анти-СНІД" Олени Франчук - презервативи у Харкові перед концертом Queen.
Можно поконкретней насчет просертыся? Грузинская армия была выбита из Цхинвала,а потом грузин гнали по их же территории. Кто кому дал просертыся??? А как выглядет талончик на российский паспорт?Не знаете? Можно посмотреть?
1/ колись совєти і німців гнали по своїй та їхній території. А згодом онуки "переможців" їздили до "переможених", щоби купити в них за копійки (пфеніги) втоплені "Опелі" та "Фольсквагени". 2/ Самі дізнайтеся. Мабуть отак:
Да,вполне в змози Со своей стороны скажу ,что смысла общения с идиотами-балаболами тоже не вижу. Удачи.
Товарісч балабол тут што-то потєрял? Может білєтік в баню? Там весело - Полковник спину намилить. По секрету - він у баню ходить зі своїм "глюпалом". Наллєте водички у "шаєчку", відсвяткуєте день флоту РФ. Тащуся я від тих "люберів" - "прілєтєло, в гості сєло, солов"ю плясать вєлєло!" Снімітє сапогі - тут Львівська кав"ярня, а нє любєрєцька "чайная".
На сегодняшний день это уже не актуально - проект украинских корветов почил в бозе... Сегодня в подводных силах ВМСУ праздник - подводная лодка "Запорожье" впервые погрузилась на перископную глубину! Ура!!! Когда я это читаю, то у меня создаётся впечатление, что это пишет сексуально озабоченный подросток. Сколько Вам лет?
Мені 60, хлопчику. А Вам скільки? Де позичили мундирчик для фотографування? Краще вже Наполеном назватися. П"яний відвідувач покидає севастопольський ресторан і смикає за рукав чоловіка у мундирі: - Подайте таксі! - Я не швейцар! Я адмірал! - Ну тоді подайте катер!
У вікіпедії написано, що Цхинвал - столиця Південної Осетії. Країна - Грузія. А що там робили путінські війська? А, ну да, я забула, треба ж російську вікіпедію дивитись... Науру и Тувалу - це де?