З Днем Флоту!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем ADMIRAL, 29 лип 2012.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Если бы в Вашем профиле стоял город Владивосток (или Жезказган) - тогда само собой я отвечал бы Вам на русском.
    А так - странная просьба...
    Как и странная позиция: с одной стороны Вас заботят источники финансирования Украинского флота, а с другой - Вы испытываете экстаз от пребывания чужестранного флота в территориальных водах Украины.

• Подобається Подобається x 5
  2. kym

kym Well-Known Member

розяснюю людям яку владу треба обирати щоб на корвети виділила з наших же податків 5 млрд грн. Закон простий чим більше влада буде українська - тим більше грошей на армію. проблему треба вирішувати в корені а не займатися показухою

• Подобається Подобається x 3
  3. kitana

kitana Banned

Який кошторис будівництва корвету? Ви зібрали не на корвет, а на ринду, хіба що.

До речі, а як він буде називатись? "Владимир Великий" чи "Володимир Великий"? :)

---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ----------

Глямурненько ))

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

kitana,
    Ринда - не плавзасіб, а корабельний дзвін (російською).
    Походження слова таке: російські тіпа моряки почули англійську команду "Ring the bell" (де слово "Ring" - імператив дієслова - "дзвонИ", а "bell" - іменник - "дзвін") - і трансформували її в "Ринду бєй!" - тобто все навпаки. :)
    Звідти й пішов іменник "Ринда"!

• Подобається Подобається x 2
  5. kitana

kitana Banned

Ви серйозно вважаєте, що я не знаю, що таке ринда? :)

• Подобається Подобається x 3
  6. Boris_Kiev

Ну не всі ж дівчатка такі продвинуті як Ви!

Ось тут про російські ринди багато веселого :)

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

В данном случае важна суть сказанного, а не авторство...
    Где вы прочитали этот бред, дружок? На
    следующий день после вступления Украины НАТО в её территориальных водах встанут на рейде корабли US NAVY со всеми исходящими последствиями. А Чёрное море станет внутренним морем Европейского альянса.
    Пусть у Вас за это голова не болит...
    Ага, опрос в Крыму проводили, наверное...:)))

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ви жінка чи трансвестит?

9. morze

morze Well-Known Member

Підводна лодка в степах України - грандіозний проект КГБ!

10. zherech

zherech Well-Known Member

Чему аплодувалы? Тому как грузин выкинули из Осетии ,захватив при этом трофеи? Или тому ,как пан Саакашвили от страха галстук жевал?

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

Вы бы сначала процедуру получения гр-ва РФ, а потом бы про 2 паспорта рассказывали:)

11. Boris_Kiev

1/ Тому, як маленька, але хоробра Грузія дала просертися північному монстру.

2/ Не полінуйтеся, поїдьте до Севастополя і дізнайтеся, як кожний другий чоловік отримав 2 паспорти. "Служилі оні, відітє лі... Двє пєнсії получать очень хоцца".
    Іноді під час "акцій" талончики на російські паспорти роздавали на площі, подібно до того як волонтерки фонду "Анти-СНІД" Олени Франчук - презервативи у Харкові перед концертом Queen.

12. zherech

Можно поконкретней насчет просертыся? Грузинская армия была выбита из Цхинвала,а потом грузин гнали по их же территории. Кто кому дал просертыся??? А как выглядет талончик на российский паспорт?:mocking:Не знаете? Можно посмотреть?

13. Boris_Kiev

1/ колись совєти і німців гнали по своїй та їхній території.
    А згодом онуки "переможців" їздили до "переможених", щоби купити в них за копійки (пфеніги) втоплені "Опелі" та "Фольсквагени".

2/ Самі дізнайтеся. Мабуть отак: :)

14. zherech

Все понятно. Ответы из серии "Я где то что слышал,но толком ничего не знаю".

15. Boris_Kiev

Ви у змозі перекласти перший рядок мого підпису?

16. zherech

Да,вполне в змози:) Со своей стороны скажу ,что смысла общения с идиотами-балаболами тоже не вижу. Удачи.

17. Boris_Kiev

Товарісч балабол тут што-то потєрял? Может білєтік в баню? Там весело - Полковник спину намилить. По секрету - він у баню ходить зі своїм "глюпалом". Наллєте водички у "шаєчку", відсвяткуєте день флоту РФ.
    Тащуся я від тих "люберів" - "прілєтєло, в гості сєло, солов"ю плясать вєлєло!" Снімітє сапогі - тут Львівська кав"ярня, а нє любєрєцька "чайная".

18. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

На сегодняшний день это уже не актуально - проект украинских корветов почил в бозе...
    Сегодня в подводных силах ВМСУ праздник - подводная лодка "Запорожье" впервые погрузилась на перископную глубину! Ура!!!

19. Boris_Kiev

Мені 60, хлопчику. А Вам скільки? Де позичили мундирчик для фотографування? Краще вже Наполеном назватися. :)

20. kitana

kitana Banned

У вікіпедії написано, що Цхинвал - столиця Південної Осетії. Країна - Грузія.
    А що там робили путінські війська?

А, ну да, я забула, треба ж російську вікіпедію дивитись... :)
    Науру и Тувалу - це де?

а де твій аватар? :)