Жаль, что в России об этом не знают... А зачем тратить на это деньги? От кого защищаться? Ну, разве, что от России... А для этого лучше всего вступить в НАТО. А деньги отдать детям. А насчёт бесполезного сидения, так это больше по Вашей части. А ещё он сказал,что
Во-первых,KLIBERN, Наполеон такого не говорил, на самом деле это испанская народная пословица. А во-вторых: Вступление в НАТО подразумевает соответствие всех типов вооружений натовским образцам - следовательно практически полное перевооружение Вооруженых Сил Украины. Где деньги возьмём? И не к чему нам это, да и 70% украинцев против вступления: Так что забудьте!
Фа-фа-Ля-ля? Я дивився по турецькому каналу новини (Кримські татари перекладали) - як ганебно три підбиті російські "коробки" чапали у напрямку Севастополя. Одвічний російський зуд щодо Кавказу. Хоч би свою, російську класичну літературу "стратеги" читали...
Ну, це приблизно як я вдерусь до Вашої хати і об'явлю її зоною безпеки. А якщо Вам це сі не сподобає, то скажу, що Ви на мене напали. Ок ))) Грузія проводить унікальну для країн СНД політику залучення інвестицій. Там таке сприяння розвитку бізнесу на державному рівні, що ні Україні, ні Росії і у сні не насниться. Навіть хабарі ніхто не бере. І Російські підприємці це чудово розуміють. Їх мета - отримання прибутків, тому вони з грузинами порозуміються. А російська влада най курить бамбук.
За нинішньої бандитської влади жодна тверезо мисляча людина не дасть своїх грощей на будь-яку державну програму. В тому числі і я. Половину "данєцькі" розкрадуть (перепрошую, візьмуть як трофей), половина з решти піде на відкати і підкупи тендерної комісії. Адмірале, не ображайтеся, але Ваше "Мы" якось звучить нещиро. Здається, в кожній кишені у Вас по паспорту з рідними гербами. Я вгадав?
Вы бы ещё нам телевидение Буркина-Фасо и Берега Слоновой Кости процетировали! Герберт Уэльс отдыхает...
Для чого? Ви ж маєте не гірше - російське ТБ. Може скласти конкуренцію і Фасо і Берегу Слонової Кістки...
Смійтеся, смійтеся. А тоді ми сміялися - серпень 2008, смт. Ніколаєвка, на північ від Севастополя, міні-пансіонат, що належав татарам. Аплодували грузинам стоячи! Хочете зістрибнути з теми про два паспорти?
Так и скажите, что зажали на поддержку родного флота! Если, как Вы хотите, Черноморский Флот России уйдет из Севастополя,то скоро, вместо украинского языка, будете учить турецкий ! ---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ---------- А с чего Вы взяли??? ---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ---------- Это Вы о чём???
Да...девушки у нас прелесть...да и у вас, я думаю не хуже... где мои семнадцать лет? ---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ---------- А вот тут, Вы, уважаемый не угадали! Я коренной севастополец и останусь здесь, как и Черноморский Флот России НАВСЕГДА!!!
Мені не потрібно вчити українську, я її просто знаю. Чого і Вам бажаю! Я тільки "за" національну Кримсько-татарську автономію. Вивчити на туристичному рівні ту чи іншу тюркську мову для мене не буде проблемою. >>Хочете зістрибнути з теми про два паспорти? Про два паспорти. Якими хизуються навіть деякі севастопольські таксисти. P.S. Цього року не пошкодую 2 тис грн на бензин, аби оминути залізничну станцію Севастополь-пасажирський і Ваш населений пункт взагалі.
Знаю. Ще польську - обмежено, литовську, ідіш та туркменську - зовсім обмежено. Мудрі люди кажуть - "скільки мов ти знаєш - стільки разів ти - Людина". І ще один мудрий вислів: "Націоналіст зазвичай знає кілька мов. Інтернаціоналіст - тільки одну. І ця одна-..." - вгадайте з трьох разів яка? Чим Ви можете похвалитися в плані мовознавства?
При проведенні ЕВРО 2012 тільки за скромними підрахунками влада за яку ви голосували вкрала більше 10 млрд гривень....... скільки корветів можна побудувати...???? а ви про 144 тис говорите
Россия поставляет! Boris_Kiev, а слабо общаться на форуме со мной на русском языке? kym, Пора бы уже знать, что крадет у нас любая власть, ваша или наша - разницы нет никакой! Они и идут во власть, чтобы быть поближе к кормушки! Или Вы не согласны? Разговор не о том, чья власть хуже или лучше, а о том, что конкретно ВЫ сделали для того, чтобы эта власть стала лучше, а Украина крепче...мы собрали денег на корвет...а ВЫ?