Знаю Московське метро, як свої п'ять пальців - але про таку гілку не чув, хіба що є Станція "Севастопольска" біля готелю "Севастополь". До речі там продають найдешеві у Москві кальяни і тютюн до них! ЗІ А офтопити нехорошо, Ігоре!
Чем больше к нам в город приедет москвичей, потратить свои деньги, тем лучше нашему любимому городу и нам - его жителям! Кстати, с каждым годом у нас отдыхает всё больше украинцев! Так что приезжайте, будем рады!
Його називають археологічним. Ніколи не чули? З Криму ще багато є чого вивезти. ---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:34 ---------- Переклав, щоб прочитати. )))
MARTINI, Это Google Chrome перевёл автоматически... kitana, Первый раз такое название московского поезда слышу, не верьте, Вас недруги ввели в заблуждение! Да и таможня украинская сейчас работает хорошо, всё что старше 50-ти лет считается "антиквариат" и к вывозу запрещено!
Та які там недруги? ) Археологи розповідали. Директор заповіднику мовчить, бо лишиться посади, а то й гірше. З того, що знаходять цінного (золото, прикраси, монети) офіційно по паперах проводиться 1/3, решта вивозиться через Москву, і далі в Європу. Я вже не кажу про чорних археологів, там все поза обліком.
"Куплю квартиру для тёщи, города ближе 5-ти тысяч километров не предлагать!" kitana, Что же Вы везде видите "руку Москвы", да и зачем делать такой крюк? Есть путь намного короче - через Львов!
ADMIRAL, реалії дещо інші, ніж Ви собі їх уявляєте. Але не буду Вам заважати милуватись найновішими досягненнями російського флоту.
Ті, які з Холмщини - то мабуть так. Їм же державний кордон між Польщею та Україною треба перетинати. А ті, які зі Львівщини - ніколи не чув.
Львів"яни, коли йдуть в центр, кажуть "йду в місто". Тобто містом вважається лише центральна частина Шось в тому є
Я бы с удовольствием миловался достижением украинских ВМС...но их, к моему глубокому сожалению, пока просто нет!