Він не націоналіст, Василю. Він ніхто, бо просто не знає, як кажуть поляки, о цо ходзі. Націоналісти тут єдині - це бригада ваших друзів, заєдінщіков, яких на чолі з тов гєнєралом послано сюди со спєціальним заданієм. Це є нацики. Справжні. А то? Добродій Ким? Націоналіст? Дайте мені спокій...
Якби За чутками (бо не є великим начальником). Приїхав давнути, щоби працювали задурно, водночас попіаритись перед виборами. А гроші дало керівництво, щоби робітники на людях невигодних питань не піднимали. А покоління, що вирісло за часів незалежності, таки молодці! "...из толпы к премьер-министру вышел ученик старших классов и напомнил, что правительство обещало, что к 1 сентября со школьными туалетами на улицах будет покончено... Данный факт заставил премьера задуматься, но после некоторой паузы Азаров ретировался и начал жаловаться на плачевную ситуацию во многих школах страны... Напомним, что еще в октябре 2011 года Азаров заявил, что в течение 2-х лет правительство всеми силами (в том числе и посредством кадровых перестановок) будет решать проблему со школьными туалетами на улицах." http://sockraina.com/content/shkoln..._otsutstvii_obeshchannykh_tualetov_v_shkolakh
- проверить лишний раз и впрямь не помешает. Собственно, по этой причине с сомнением смотрю в магазинах на плодоовощные консервы украинского производства. Сколько там kym-ов при закатывании банок рядом находилось?...
Чергова пуста обіцянка. Про ракетний крейсер "Москва" (перша назва), що досі як валіза без ручки у добудівній стінки бовтається, нагадати? А про бункеровщик для АПЛ, що також тільки займає місце у стінки? Адмірали з РФ і самі не беруть, і висувають заборони на добудову, щоби продати кому іншому (через "секрети" Полішинеля). А ні, Путін запропонував "Москву" забрати задурно! Може, ще й приплатити злидарю вбогому?
С 17 по 22 сентября 2012 года запланированы стратегические командо-штабные учения "Кавказ - 2012". Планируется, что от Черноморского флота в учении примут участие флагман ЧФ ГРКР «Москва», большие десантные корабли «Николай Фильченков», «Новочеркасск», «Саратов», СКР «Пытливый», малые противолодочные корабли «Муромец», «Касимов», морские тральщики «Вице-адмирал Жуков», «Турбинист», «Вице-адмирал Захарьин», «Валентин Пикуль», малые ракетные корабли «Штиль, «Мираж», два ракетных и десантных катера, восемь самолетов, один вертолет, береговые войска и два батальона морской пехоты ЧФ. Это не считая вспомогательных и спасательных судов.
То все добре, але мені цікаво, кого ця інформація про іноземний смердячий флот цікавить? Москалів? То шуруйте на москальські форуми і інформуйте їх про це гівно. Наскільки я маю інформацію, цей форум є львівський. І до забацаної раші не має ані найменшого відношення...
То би пасувало до теми про напад Росії на Грузію. Вони знову грають м"язами перед самими очима грузинів
Или любым другим объектам, способным представлять террористическую угрозу спортсменам и болельщикам будущих Олимпийских игр.
- было бы дивно, если бы не проводили. http://daypic.ru/war/105159 http://www.bbc.co.uk/russian/rolling_news/2012/05/120504_rn_navy_olympics_security.shtml
Це тільки для свідомінутих гуголь не працює. ---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ---------- Ему пофигу. Оня сказяля "не проводили", знацца непроводили!!!
Бачу Ви потроху забуваєте всеж мову. Вони не терористи. Вони загарбники, агресори, синонімив багато, суть одна.
Мене цікавить інформація про іноземний флот, який базується на території моєї країни. А кого тут цікавить ваша смердюча істерична русофобія?
А нащо вона Вам ? У сучасній війні ( Фолкленди пам'ятаєте ?) флот, особливо Російський, нічого не вартий, там бал правлять інші військови сили.
Я підтримую про забацану рашу. ---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ---------- Американський флот влаштований так, що за 48 годин може нанести удар в любій точці земної кулі, тому він багато чого вартий. А крейсер "Москва" най плескається в калабані, нікому від нього не страшно.