Відповідь: В І Т А Ю !!! Ви чого?! Вам ж сказали: на половинку. Доця Андріївна, син Андрійович! Вітаю, Маруся-мама!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Син Данило Андрій і донька Андріана Михайлина (так вони були хрещені!)... Ви просто мудрагелі дуже :cowboy:
Відповідь: В І Т А Ю !!! ТАК! А хоч хтось послав вітання панові Президентові? :bazar: Чи всі тільки про себе думають? Не питай, що Наша Україна може зробити для тебе...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Та що й пожартувати ніззя? Але раз вже то зачіпили... Ну з сином то ясно, а вот доня... Андріана я так розумію походить від чоловічого імені Андріан (або ж Адріан), що немає нічого спільного з Андрієм, нє?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ага! А я тоже мудраD )! Андріана і Андрій- це як мінімум спільнокореневі слова !!! Чим не привід забавлятись в це свято, га? :cowboy: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Відповідь: В І Т А Ю !!! А НЄ!!! Якщо від Адріана то була би Адріана, а вона Андріяна від Андрія а не Адріяна. Я знаю як Я христила свою доньку, ви не хочете то не мусите того признавати - це ваша особиста справа! Інші жіночі варіації імені є Андрея, Анді... Знаєте кавалок про стюардесу? ... і жарти такі самі ...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Хм, а який ж тоді жіночий відповідник чоловічому "Андріан/Андріян"? До модераторів: Мо' перенести в окрему гілку? Бо про імена таки є про що поговорити? Додано через 2 хвилини Та йой, просто цікаве походження імен. Є знайомий Андріан і Адріан, ніяк не можу розібратися
Відповідь: В І Т А Ю !!! То є таково, прошум пана. Наш крокодил, як хочем так і міраєм. То так само і з тим ім*ям, як си хто думає таке походзенє і причепе!:p
Відповідь: В І Т А Ю !!! дякую за вітання Андріям, до яких і я відношусь! ВЗАЄМНІ ВІТАННЯ ВСІМ які носять це дуже файне ім'я!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Миху, не спішіт ТАК! Зара' вся країна любить ЮВТ: хтось із сподіванням, хтось з радістю, що завершилася та опупея...