Відповідь: В І Т А Ю !!! ВIТАЮ УСIХ КАТЕРИН З IМЕНИНАМИ!!! ЗОКРЕМА ВIТАЮ СВОЮ ДОНЕЧКУ КАТЕРИНУ (правда вона не вмiє читати ще, але я її всеодно вiтаю) БУДЬТЕ ЩАСЛИВI I ЗДОРОВI!!!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! І від мене Катрусі вітання! Нехай її Ангелик їй ось такі чарівні квіти дарує.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Інтересно, якщо би на форум якийсь вірус напустити, зламати або зареєструватися ще під іншим ніком, як би то адміністрація оцінила? Андрія, чи порушення правил?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Андрійкам і Андріанкам здоро'я, радості, добробуту, благополуччя...... здійснення найзаповітніших мрій !!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! ВІТАЮ Всіх Андріїв, Андріївних і Андрійовичів з іменинами!!! Нехай Ваш Ангел Охоронець оберігає кожну секунду Вашого життя))) :dance: :dance: :dance: :dance:
Відповідь: В І Т А Ю !!! Хтів Левандівку з 4-ма штуками привітати, але поки шукав що подарувати то карма вже далеко за 4000 побігла. Тому вже почекаю до 5000 (починаю шукати дарунка вже тепер) А вот Андріїв ще не пізно привітати. Шановні Андрії, будьте такі ж мудрі і добрі як ваш покровитель Андрій Первозванний. Полковника це теж стосується - він насправді добрий, просто інколи притворяється
Відповідь: В І Т А Ю !!! Я також щиро вітаю усіх АНДРІЇВ а особливо свого синочка АНДРІЙЧИКА і дарую усім ось цей віршик: Твоїм ім'ям розмальовано простір Так чітко і ясно Що здається ніби Ти ним дихаєш Твоє ім'я написане на хмарах Якимось невідомим олівцем Воно сяє поруч із сонцем На рівні Твоїм ім'ям пахнуть квіти І співають птахи І навіть зірки спалахують Твоїм ім'ям
Відповідь: В І Т А Ю !!! Доня - Андрій? Вопше там за бугром подуріли (чи то ми тут не прогресивні такі...)
Відповідь: В І Т А Ю !!! Щиро вітаю всіх Андріїв!!! Жебисьте були дуже файні і тіко троха капосні. А то вам ікона на повен зріст.