Відповідь: В І Т А Ю !!! І я вітаю всіх Романів та Роман, а особливо наших Ромка і Миха (от бийте мене, а мовчати не буду) з іменинами!!!! Дарую вам ікони Романа Сладкопівця!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю усіх Романів!!!!!! Вибачайте, підходящої вітальної картинки не знайшла:o
Відповідь: В І Т А Ю !!! Миху!!! І Ви мовчали? Вітаю і Вас з цим прекрасним днем! Вибачайте що без дарунка, але всю каву Ромкові віддав - він поділиться з Вами. П.С. Виявляється в мене аж 2 знайомих Романи вже є. Під кінець дня мо' і третього знайду
Відповідь: В І Т А Ю !!! І лишити Миха без заслужених привітань?!?!?!?!?! :eek: :eek: :eek: НІ-ЗА-ЩО!!!!!! Крім того, я Миха попередила ще на Михайла, що буду вітати, коли належиться. :D:D:D І Мих казав Ромкові на цій гілці, що він до нього ближче, ніж до Михайла.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Всіх Романів і Романівних/Романовичів з Романом! Пам"ятаю, перед самим від"їздом ми поїхали з коліжанчиною сім"єю в Липники на шашлики. В неї малий був Ромчик і якісь росіяни, що поблизу теж шашлики смажити, пригостили нас якимось своїм спеціальним шашличком, як подарунком для малого Ромка. Тому я теж Романів шашличком пригощаю: А якщо ще хочете самі приготувати, то рецепти ось тут: http://www.izosoft.ru/disk_097.shtml
Відповідь: В І Т А Ю !!! Дякую, всім!!!!! Додано через 5 хвилин А особливо Лілі Романовій! Додано через 6 хвилин Черешенці.... Додано через 8 хвилин Черешенці.... Додано через 9 хвилин Ользі..... Додано через 10 хвилин Сяявичу... Додано через 11 хвилин Вітаю всіх Романів, Ромів та особливо нашого форучанина Ромка. Мих.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю із запізненням Ромка і Миха з іменинами! Здоровя, натхнення і всього найкращого! то до кави
Відповідь: В І Т А Ю !!! От халепа...І я забувся привітати..Не так вже часто дивлюся вниз( там де пише ця інформація )..Ну , але як я вже колись писав, "Краще пізно, аніж ніколи)" Ну , а з цими "подарунками" ви вже якось самі поділіться...