Відповідь: В І Т А Ю !!! З цими виборами:8: забудеш все на світі,в т.ч. свята. Приєднуюсь до побажань Миха,Nadin,levandivka:p
Відповідь: В І Т А Ю !!! У нас завтра Михайла, але приєднуюся до вітань миха! Вітаю всіх Дмитрів і дарую ікону Димитрія Солунського.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Народ, ану признавайтеся хто зветься Михайлом! Вітаю з завтрашнім святом - Архангелом Михаїлом всіх Михайлів і Михайлінок! Хоча білого коня цього року у Вас вкрали, все ж з святом, нє? Додано через 40 секунд
Відповідь: В І Т А Ю !!! А я хотів завтра всіх привітати...І вас,Миху теж,Ви ж якесь відношення маєте?
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ну, то я подарую усім Михайлам ікону. Щиро вітаю!!! І ще одну велику, котру дуже люблю. Архангел Михаил, из деисусного чина 19 век. Палех Дерево, левкас, темпера. 30,7х26 см.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Нічого-нічого. Ще пару днів і миха теж можна буде з іменинами вітати. Я вже ікону шукаю.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Я також приєднуюсь до вітань з Святом Архистратига Михаїла! Всіх Михайлів, Михайлин, Михайлівнів і Михайловичів :D В мене тато Михайло і донечка Андріана Михайлина