Наталочки! Мої Вам вітання! Хай Ангел на іменини Здійснить всі бажання, Несе щастя щохвилини, Успіх й процвітання. Радістю життя вквітчає І додасть здоров‘я, Мудрістю благословляє, Добром і любов‘ю!
Усіх, хто носить ім"я Роман, вітаю з Днем Ангела! Хай ангел-покровитель оберігає Вас від неприємностей і бід! Romkо, Мих Вітаю!!!
Вітаю Андріїв з ІМЕНИНАМИ!!! Ангел вдома у вас був, Тож молитву вашу чув, І на ваші іменини, Вже дарує щохвилини: Пуд здоров’я і пуд віри, Кілограмів сто надії, Фунтів тисячі любові, І кохання не на слові, А каратів так відерце, Радості у Ваше серце, Ну і ще букет удачі, І добра у Вашу вдачу!
Вітаю Василя Михайловича і всіх форумних Василів і Васильовичів з іменинами! ---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:54 ---------- ну то ви нині тойво, без фанатизму.....
Думаю це саме для вас Здравствуйте, я долго ломал голову что подарить девушке на день рождения, перерыл все магазины в городе, половину или почти весь интернет! И вот, случилось я НАШЕЛ его сайт с огромным выбором уникальных подарков! На сайте вы можете заказать подарок тут девушке, жене, другу на день рождения, подарки на свадьбу, юбилей. Очень богатый ассортимент, вы точно что-то выберите, чем сможете порадовать свою девушку (парня), родителей, начальника, подругу или друга. Надеюсь тем кто будет в таком же положение что и я этот сайт поможет!
Романе-Миху, найкращі вітання з нагоди ваших іменин Ромка вітаємо , давненько його тут не було! Всіх Романів, Романовичів...