Ірини, з Днем Ангела Вас Вітаємо!!! Хай Ангел-охоронець вночі Запалить тобі три свічі... Перша свіча – за любов: Даруй її знов і знов. Друга – за доброту, правду і прямоту... Третя свіча – оберіг Від всіх негараздів і лих.
Іруськи! Хай ваш Ангел-охоронець завжди вас оберігає! Будьте здоровими, коханими, щасливими, усміхненими!
Дорогі наші форумні й нефорумні Наталі, Наталочки і Наталюськи! Щиро вітаю вас із днем Ангела! Хай Ангел - охоронець завжди буде поруч у скрутну хвилину й обергіє від бід та нещасть! Сонячного настрою, безмежного щастя, міцного здоров"я та здійснення усіх найзаповітніших мрій та бажань! Кохайте та будьте кохані!
Вітаю Наталочок з іменинами!! У кожного є ангел хоронитель, Що пише книгу нашого життя, А ще є в небі ангел покровитель, Що молиться про наше майбуття́. Він був колись людиною,як ми із вами, І серед людей,таких як ми із вами жив, Лиш Бога він любив найбільше, І лиш йому він вірою служив. Беріть із нього приклад та старайтесь, Прожити з вірою усе своє життя, Щоби колись Господь вас міг обняти, Й сказати: ти моє дитя!
привітання Вітаю всіх Андріянів та Андріїв з іменинами! приєднуюсь до привітань які вже були сказані ..і ще хочеться побажати щастя,вірних друзів .сонця теплого у серці ..і щоб кохання ніколи не вмирало..а завжди існувало і тільки щире і взаємне.
Наталкам!!! Особливо тим, які даааавно не були в Тернополі я всерівно вас люблю http://www.youtube.com/watch?v=ul0jbxD1A-U
Всі Твої мрії, мов тії птиці, Посилаємо нині аж до зірниці. І просимо зірку, щоб ясно світила І Бога на небі щоби просила, Аби Ти, Наталю, була нам здорова, І як цвіт маку, гожа ясніла. З Днем Янгола, Наталочки!Свого клона Наталочку теж вітаю, вона інколи заглядує на форум Ромашки для Наташки