Щиро вітаю усіх іменинниць з Днем Ангела! Усім Вірам бажаю ніколи не втрачати надії та бажаю безмежної любові! Надіям бажаю щирої любові та міцної віри! Любам (зокрема,моїй найріднішій мамусі) бажаю життя, сповненого вірою та надією! а усім разом бажаю МУДРОСТІ-софії та Божої благодаті!!!
Вітаю всіх Романів з наступаючими іменинами! Хай доля іскриться,цвіте і не в'яне, Хай рветься в політ,мов крило журавля, До нових вершин,до мрії,до щастя, Хай душу наповнять нові відчуття! Литвин А.Від Романа до Йордана українська рамадана,це сузір'я іменин та свят,час коли ми всі будемо вітати один одного,підбираючи найтепліші слова побажань та поздоровлень,і мій Каталог привітань вам може стати у пригоді у виборі найкращого привітання!
Сподіваюсь іменинникик прочитають ці привітання. Ромко! З іменинами! Хай твій ліс стане вже хоч трішки світліший. Миху! З іменинами! Хай життя буде смачним!
Вітаю всіх Андріїв та Андріанок з Днем Ангела!!! Бажаю щастя, здоров'я, душевного затишку і всіх благ.
Вітаю Всіх з Днем Святого Миколая! Святий отче, Миколай! Нашу хату не минай! Подаруй ти нам потіху, І торбину повну сміху, І здоров'я для родини, Красну долю для Вкраїни. Нині святий Миколай, В український піде край, Всім, хто чемний і слухняний, Подаруночки роздасть. Тож чекають усі діти Миколая, щоб зустріти, Миколаю честь складають І святого величають. Він ходить від хати до хати Питається мами і тата Чи є у вас чемна дитина Дівчатко мале чи хлопчина? Для кожного має в торбинці Найкращі у світі гостинці. ----- Я ляльок багато маю, Але прошу Миколая, Щоб приніс мені новеньку, Кучеряву і гарненьку. Я хотів би дві машини І солодкі мандарини. Але що це? Що я бачу? Чому наш Володя плаче? - Мені сумно, як згадаю Бліду дівчинку з трамваю. В неї дуже хворі ніжки І вона не ходить пішки. Я не хочу ні машинок, Ні солодких мандаринок. Я прошу у Миколая: Хай ту дівчинку знайде І на ніжки підведе. - Я також собі згадала, Як цукерки купувала... Біля нас живе бабуся, Що просити хліба мусить, Бо не може вже ходити, І ніхто у цілім світі Про старесеньку не дбає І нічим не помагає. Прошу я у Миколая - Хай про неї він згадає. Все, що він мені готує, - Хай бабусі подарує. - Я у Бога завжди прошу Не цукерок і не грошей, А здоров'я мамі й тату, Миру, щастя в нашу хату, Миру, щастя всій родині, Усій нашій Україні
UnKnown, Leila, Ірена найщиріші вітаннячка!:girl_in_love: П.С. І всіх, кого забула моя дзюрява голова - теж вітаю!