Приєднуюсь до привітань Юріїв! А також вітаю всіх Олександр!!!!! бо сьогодні щей Олександри, а моя старша якраз і Олександра...
І я вітаю Юріїв!!! Хай в твої дороги Не ввійдуть тривоги І не стане лихо на твоїм путі Хай щастя і радість Ніжність й кохання Будуть завжди з тобою в житті. Прийміть мої привітання малі та великі! Би Ви були каждий рік здорові, як цвєкі, Би Вас біда обминала і жаба не тисла, Міліція не спиняла і пакость не гризла, Би Ви нічим не журились та й добре ся мали, Би Ви такі файні були гей-би ціцьку ссали, Би Вас дощі не мочили, лиш сонечко гріло, Та ще й би Вам сотку років "на ліво" кортіло!
Любі тезки - Оленки, Лєночки, Алёнушки - дівчатака-сонечка, вітаю з іменинами! Щастя вам, краси і кохання! А також драйвового настрою на вихідні ! І завжди посміхайтесь, бо ми того варті!
Вітаю Ігорів з іменинами!!!!! Особливі вітання Ігору-Географу. Попутного вітру і приємної музики http://www.youtube.com/watch?v=MKHFUKZ-IXE&feature=related А також Ігору-Оводу. Хорошого настрою!
Вітаю всіх Павлів і Петрів!!! Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай усміхається життя, Та буде світлим майбуття
Петрики,Павлики вітаю!!!!!!!!!!!!! Щоб Ваще здоров’я, як кремінь було, Щоб щастя сімейне його берегло, Щоб радість завжди була на порозі, А лихо в далекій і вічній дорозі. Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить, Убереже Вас від біди повсюди, Нехай несе Вам радість кожна мить, І благодать Господня з Вами буде.
Peri, вітаю Вас з Днем Ангела!!! Нехай Ваш Ангел буде завжди поруч і у хорошому настрої!!! Вибачте,що із запізненням
Ольга 24 июля Значение имени: "священная" (сканд.) Ольга - осторожный человек, в котором замкнутость удивительно сочетается с внешней активностью и общительностью. Оля много внимания уделяет себе самой и своим внутренним переживаниям, не очень-то стремясь показывать их окружающим. Она дипломатична и весьма расчетлива. Ольга как бы постоянно контролирует себя - что и с кем можно, а чего не стоит делать. Не судите об Ольге по первому взгляду. При знакомстве Оленька нередко производит впечатление податливого, исполнительного, скромного человека, но со временем обязательно проявит свои командирские наклонности. В общении с Ольгой никогда не следует забывать, что логика и расчет у нее всегда преобладают над эмоциями. Вітаю всіх наших Оль з Днем Ангела!
Олечки, нехй ваші Ангели, що ніколи не відпочивають, завжди мали наснагу від тепла і світла ваших Сердець