Ще трошечки і Ганусі будуть святкувати свій День Ангела. Приймайте привітання і будьте здоровенькі, щасливі від своїх мрій, бажань і свого життя.
Вітаю своїх найрідніших і найкоханіших двох МАРІЙ з іменинами!!! Це моя мамуся і донечка А також ВСІХ, хто носить одне з найпрекрасніших імен, яке знають у цілому світі. Вітаю вас МАРІЇ!!!
Вітаю всіх Марій, в т.ч. і свою сестричку з Днем Ангела!!! Здоровячка Вам, добра, злагоди, Божого благословіння і хай Ангел Хоронитель береже Вас.
Вітаю всіх Оксан, а особливо ту, що Кофі-13 з Днем Ангела! ---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ---------- Хай з подихом холодної зими, Приходить щастя, стукає в віконце, І ти його у душу пропусти щоб зігрівало наче сонце, Хай день дарує усмішку тобі, а вечір затишок й палке кохання, І щоб завжди в твоєму крузі, була любов і вірні друзі.
Оксанки і Ксені вітаю з Днем ангела!!! Нехай під крилами своїми твій ангел береже тебе, Дарує лиш приємні миті, і долю добру хай пошле!
Я Тебе вітаю, з великим святом Я Тобі бажаю, радості багато Хай сміється сонце, з голубого неба І троянда перша, зацвіте для Тебе Хай в житті Твоєму, горя не буває На устах усмішка, маком розцвітає Хай для Тебе гарна, буде кожна днина Дорога Оксанко, будь завжди щаслива. Ще Тобі бажаю, цвітіння розмаю Лагідного неба і рівних стежин Нехай Тебе любить, хто милий душі Цього бажаю Тобі. Всіх іменинниць зі святом!!!