А я зраня привітав друга дєцтва. Тезку. Як звично:"Жив їден мученик. Мучивсі. І вмер . З чим і вітаю. Я."
Вітаю Ромка та Миха з іменинами. Бажаю, щоб Ваш Ангел-охоронець завжди був з Вами поруч, захищав Вас від усіляких негараздів і приносив лише позитив у Ваше життя!!!
Вітаю п.Ромка і всіх сьогоднішніх іменинників!!! Зичу вам здоров"я, сили і бажання до життя, віри у зміни на краще і щоб ніхто з вас, і ніколи не почував себе самотніми!!!
Вітаю Ромка та Миха з іменинами!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нехай Вас ангел оберігає,а Бог завжди помагає!!! П.С.Маю підозри що тут ще є й інші Романи,то і їх ВІТАЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Так сі стало,що ми,Ромки відмічаєм свій День Ангела в таку пору... То,вітаю всіх решту Ромків! І відкритка відповідна.... Клікнути по відкритці
Це заміна:Будьмо на Жий-жий. Таки Жий-Жий краще..... Живи......а все інше буде, я так зрозуміла,класне побажання,просте і ....і не знаю,як ще сказати....Але класне.
Во, і мені сподобалось коли 4 роки тому мене так привітали на день вродження якось так... гарно (обов'язково із знаками оклику )
Дякую УСІМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Хто не забув і хто забув!!!!!!!!! Роман. Дарую всім!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Q35bxDHh-Zo&feature=related