Відповідь: В І Т А Ю !!! може закладемося?..... наприклад, типово українські прізвища: колединський (мазепа), вишенський, вишнівецький, чайковський, витвицький, острозький.... ецетера, ецетера..... пс. нік — з дитинства?.. дуже на це схоже....
Відповідь: В І Т А Ю !!! не факт.... у поляків є багато на “ко”..... та й в росії повно на “ко”, в яких крові української не так вже й багато залишилося.... в катедрі є священик вітко — поляк!...
Відповідь: В І Т А Ю !!! а корені польські то є...поляком може бути лише один раз батько,а діти і внуки і правнуки вже не будуть поляками ж,але носитимуть його прізвище...
Відповідь: В І Т А Ю !!! Пупер зазирнув у церковний календар і навіть читав його! Свят, свят, свят!!! :D:D:D
Відповідь: В І Т А Ю !!! спробуємо вгадати прізвище.... найбільш розповсюджені у львові це левицький та яворський.... а щодо “польського гени”.... у мене є знайомий на прізвище прухніцкій.... батько-дідо — поляки, а я копнув трохи глибше і виявилося, що пра-прадід мав прізвище порохницький, себто українець.... (здається, що навіть єпископ такий був).....
Відповідь: В І Т А Ю !!! але все одно за польським способом творення... от приклад..вірмени як прийшли до Львова вони взагалі не знали що таке прізвище..але мусіли щось робити..і знаєте що зробили? взяли за основу ім`я батька і додали закінчення -ич.От і вийшло таке прізвище.
Відповідь: В І Т А Ю !!! дивно..... а чому тоді прізвища вірмен у всьому світі однакові, не зважаючи коли вони покинули історичну батьківщину....
Відповідь: В І Т А Ю !!! є тільки -ян (з вийнятками)..... мікоян, бабаян, мкртчян...... -ич — типово слов’янське..... пс. а щодо вашого прізвища?..
Відповідь: В І Т А Ю !!! думаєш після 7 годин роботи із кадастровими номерами,прізвищами та площами ділянок мізки не будуть як сирок Дружба?