Вітаю з іменинами Софій,Вір,Надій і Люб!Хай щастя усміхається з небес! Також вітаю свою маму з іменинами...
Мої найкращі ВІТАННЯ усім іменинникам ,які названі на честь їхнього покровителя АРХІСТРАТИГА МИХАЇЛА. Удачі і здоровя Вам МИХАЙЛИ. Правда, за народним повірям св.МИХАЙЛО мав приїхати на білому коні , а приїхав в білих туманах.
Вітаю Миха і всіх Михайлів та Михайлин форуму з іменинами! Нехай ваш небесний заступник постійно охороняє вас!
Вітаю наших найкращих Ромків з Іменинами! Нехай Ваші найзаповітніші мрії збуваються,нехай примножуються добро і любов!Опіки ВАМ,дорогі наші Ромчики,від небесного покровителя,на многії і благії літа! ...і маленьке музичне вітання http://www.youtube.com/watch?v=lX3BSY8Lqts
З ДНЕМ АНГЕЛА вітаю нашого РОМАНА і всіх Романів і Романовичів Нехай ангел крилом своїм огорне І від всіх бід хай захища В житті і долі поряд буде Сімю твою оберіга! ---------- Додано в 08:41 ---------- Попередній допис був написаний в 08:40 ----------
Ромко,з Днем Ангела" Тебе с крещенья Ангел дан, Чтоб он спасал тебя, Роман. В день православных именин Поздравить мы тебя хотим. В общенье будь, как прежде, легок, В делах - умел, изящен, ловок, Но в бесконечных разговорах Не застревай на глупых спорах. А коли влюбчивость не спрячешь, Так заведи роман... с удачей - И счастлив будешь, и любим, И вечно Ангелом храним!
Ромко,з Днем Ангела. Нехай він тебе береже.... ---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ---------- Миху і Вас з тим самим чудесним днем. І взагалі,може на форумі ще є Романи,але мовчать,то я їх також вітаю.....
Ромку, особисто Вас вітаю з іменинами, а потім решту Романів, Романовичів і Романівен цього форуму. Здоров'я вам усім!
Від щирого серця вітаю Ромка та Миха з іменинами. Бажаю миру в душі, спокою та ласки Божої. Нехай мудрість та почуття гумору допомагають вам у всіх ваших справах. Мій вам подарунок на підняття настрою: http://www.youtube.com/watch?v=7zAO3f0c1XY
Ромко та Миху...Здоровя вам та здійснення ваших найзаповітніших мрій...памятайте про те, що ангел охоронець завжди поруч...