Всіх Олічок вітаю з Днем ангела.. Нехай він Вас оберігає, а Ви в свою чергу своїми вчинками не змушуйте його червоніти
Милі тезки, вітаю! Усього-усього! Давайте подригаємось, і всі бажаючі з нами. http://www.youtube.com/watch?v=4acm3gcWhAE
ВІТАЮ всіх, хто носить таке гарне ім"я ОЛЬГА Щастя вам, любові і здоров"я!!! А зокрема Олю з Гамерики та Сокільник - наших форумчанок. Вітаю Головного лікаря залізничної лікарні з Іменинами.
І я приєднаюсь. Маю з пять осіб колєгів і вуйка Крушельницького. І,хто на форумі... То всім многаґ і благая літа! http://www.youtube.com/watch?v=Lz9qDRVs2qg
ой, точно... То сьодні Володимира... а я то думаю, що то таке сі стрєсло, що аж цілих 8 людей мені позвонили і з чимось привітали
А я хоч пізно,але приєднуюсь до привітань в День СВЯТОГО РІВНОАПОСТОЛЬНОГО КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА, і хочу привітати всіх, хто носить таке горде ім"я ВОЛОДИМИР. Нехай по-життю вам таланить,а радість приносять рідні та друзі,Здоровя й удача хай з Вами крокує завждиу ногу... Довго добиралася до компа ,бо ходила вітати КУМА ВОЛОДИМИРА. Ось так.
Вітаю іменинниць: Вір, Софій, Надь, Люб з Днем Ангела!!! ---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ----------
30 вересня церква вшановує пам'ять святих мучениць Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії.За правління імператора Адріана жила в Римі вдова Софія з трьома доньками. Побожна мати назвала своїх дочок іменами трьох богословських чеснот: Віра, Надія і Любов. Вона дбайливо виховувала своїх доньок, даючи їм приклад мужності та витривалості у святій вірі.Сьогодні всіх жінок, які носять ці імена вітаю з Днем янгола. З давніх часів було прийнято кожній Вірі, Надії, Любові і Софії дарувати букети квітів і шоколадні цукерки. Цього дня жінкам дозволялося не працювати, навіть не поратися по дому. ---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ---------- Когда печаль глубокая безбрежна, И на душе уныло и темно, Как утопающий, хватаюсь за НАДЕЖДУ. Хотя, казалось бы - надеяться на что? Когда устану я в пути безмерно, Сомнений надоедливых тревожит рой. На помощь вновь приходит ВЕРА, И упование, что Бог со мной. Когда ж одолевают ежечасно, Неверие, недуги, горе, боль, Всего превыше, и всего прекрасней Покой и радость дарит мне ЛЮБОВЬ.
ВІТАЮ ЧАРІВНУ Hondu-НАДЮ З ІМЕНИНАМИ!!! А ТАКОЖ ВСІХ ФОРУМЛЯНОЧОК,КОТРІ НОСЯТЬ ТАКІ ПРЕКРАСНІ ІМЕНА,ЯК ВІРА,НАДІЯ,ЛЮБОВ ТА СОФІЯ!!!