Вітаю всіх Оксаночок і Ксеній з Днем ангела!!! Я якраз своїй сестричці таке привітання пишу: Хай Ангел на іменини Здійснить всі бажання, Несе щастя щохвилини, Успіх й процвітання. Радістю життя вквітчає І додасть здоров‘я, Мудрістю благословляє, Добром і любов‘ю!
Оксанку Коффі вітаю з Днем Ангела! Здоров"я,душевного затишку,посмішок,радості,удачі! Залишайся завжди такою сонячною,якою тебе знають всі! Тобі і всім Оксанам http://www.youtube.com/watch?v=6GSXYfz0qN4
....встигла поки ще 6 число..... Вітаю Оксаночку-Коффі,а також усіх-усіх ЛФ-івських іменинниць з Днем Ангела!!!!
Вітаю всіх Іванів,Іванок,Янів,Янок з Днем Ангела! З тих,кого знаю - вітаю Януша Агатона! Вітаю донечку Коффі з іменинами.... Вітаю донечку Яськи Березневої... Щастя,здоров"я,побільше світлих днів! ---------- Додано в 08:29 ---------- Попередній допис був написаний в 08:27 ---------- а ще,як звиклє вітаю з ще єдним святом....
Тут на Львівському порті мабуть теж Івани є То ж сто років вам прожить хай зозуля накує. Всіх Іванок теж вітаю, бо без них не було б свята Після входу в інтернет друзів в вас стає багато. Щоб в І-неті вашу думку могли друзі розділять. Та і ви стосунки з ними не старайтесь повалять. Бо містки спалити легко, відновити важко. Ну хіба, що принесете квіти їм чи пляшку. З гумором щоб ви ішли завше по дорозі. Вірте, що задумане - Ви зробити в змозі!!!
Якщо у нас на форумі є ПЕТРИ Й ПАВЛИ ,то я усіх ВІТАЮ з ІМЕНИНАМИ!!! Радості від життя,миру й злагоди в щоденні,підтримки від рідних і друзів я бажаю усім!!!
Вітаю з Днем Ангела всіх Оль,Олюсь!Нехай Ваша Свята Покровителька вимолює для Вас у Бога усі необхідні ласки!